Akční SET 7: Kultivátor PUBERT QUATRO JUNIOR 60H + vozík VARES IT 500

VŠECHNY SESTAVY JSOU SCHVÁLENY PRO LEGÁLNÍ JÍZDU PO KUMUNIKACÍCH III. a IV. TŘÍD.

Doporučujeme: Pro legální jízdu po pozemních komunikací je zapotřebí si zároveň u svého prodejce objednat technické osvědčení na vozík VARES. Technicke osvědčení opravňuje Vaši tažnou sestavu k legální jízdě po pozemních komunikacích. Vozík je vozidlo neevidované (nemá SPZ) nemusíte jej tedy nikde přihlašovat. Na vozík nebo celou sestavu můžete uzavřít povinné ručení. Výpis z technického osvědčení (malý techničák) vozte při jízdě po veřejných komunikací s sebou.

Akční SET s vozíkem:  Kultivátor PUBERT QUATRO JUNIOR 60H + vozík VARES IT 500. Motor HONDA GP200 využívá profi provedení dvojitého vzduchového filtru, který lze použit v extrémním prašném prostředí aniž by došlo k poškození či zadření motoru. Profi prvek tohoto modelu kultivátoru je osazení stroje kvalitní celokovovou dvou rychlostní převodovkou s možností variabilního nastavení otáček kultivace od 35-120 ot/min  (2x rychlost vpřed, 1x rychlost vzad). Nastavitelná výška rukojeti s vyosením do boku.

Tento kultivátor má 4 monobloky kovaných kopinatých nožů + boční disky. dále má sklopná a výškově nastavitelná řidítka s vyosením do boku, vystužený podvozek, vyztužený hliníkový převod s ocelovým krytem na hlavní hnací hřídel, nastavitelnou ojnici, měkčené rukojeti, brzdící kolík a přední sklopné transportní kolo. Přenos síly je řetězem, který je demontovatelný, mazaný tukem. Převodová skříň má 2 rychlosti vpřed + 1 rychlost vzad - variabilní rychlosti od 35-120 ot/min. Vodotěsná převodovka o hřídeli průměru 25mm. Nová spojka napínání řemenu s dlouhou životností. Instalace předního příslušenství.

Profi QUATRO JUNIOR systém:

Tyto jednoduché zemědělské stroje dokaží bezproblemově obdělat všechny typy půd. Lehce umožní uživateli rychle připravit plochy od 2500 m2 až po několik hektarů.

Druhy práce:
Stroj je možné velice rychle přestavit na tradični pluh na oboustrannou orbu. Jednoduše a pohodlně umí zaorat zbytky předchozích plodin a tím vytvoři velmi čistou plochu. Nastavitelná boční řidítka, aby se zabránilo chůzi přes čerstvě připravenou půdu. Jednoduchá nastavitelná pracovní hloubka s nastavitelným brzdícím kolíkem.

Příslušenství na dokoupení:
KIT pro orbu (šípová kola 500x10 s litinovým diferenciálním nábojem, KIT závaží - kolové i přední protizávaží, oboustranný pluh, přídavná ramena)
KIT Kola s diferenciálem + závaží i přední protizávaží
Pluh KIT - oboustranný pluh
Sněhová radlice
KIT závaží na kola 500x10 i přední protizávaží 
Vozík Vares HV 220 L bržděný, nosnost 300kg + přípojný adaptér
Vozík Vares IT 500 bržděný a mechanicky sklápěný, nosnost 700kg + přípojný adaptér
Set 6-ti nožů - Kopinaté nože

Technické parametry:

Kultivátor QUATRO JUNIOR 60H + 2x šípová kola 450x10 s diferenciálem
Kola: 2x šípová kola 450x10 s litinovým diferenciálním nábojem
Doporučená plocha: více jak 3000 m2
Pracovní šířka: 60 - 90 cm
Převodovka: 2x rychlost vpřed (35-120 ot./min.), 1 rychlost vzad 
Pracovní nástroje: 6 nožů o průměru 325 mm + boční disky (součástí balení)
Hmotnost: 76 kg
Motor: HONDA GP200, 
Obsah: 196 ccm
Výkon motoru: 4,1 KW do 3600 ot./min.  / 5,5 HP
Palivová nádrž: 3,1 l
Olejová nádrž: 0,6 l

Vozík VARES IT 500L + závěs
Ložná plocha: 1450x1080x260 mm
Nosnost: 700 kg
Brzda: ANO
Sklápění korby: ANO mechanické
Hmotnost: 99 kg
Závěs: ANO v akčním setu