ACTIVE Benzínový hřídelový křovinořez 6,5BT

Benzínový hřídelový křovinořez ACTIVE 6,5 BT vyniká ve své třídě nízkou váhou, vysokým výkonem 3,3 Kw a perfektním vyvážením. Vhodný na dlouhou práci v hustém porostu - profi využití. Ergonomicky tvarované rukojeti se speciálně pogumovaným povrchem madel výrazně zpříjemňují práci s tímto křovinořezem. Systém antivibračního odpružení ACTIVE zabezpečuje efektivní tlumení vibrací motoru, hřídele a žacího nože.

Součástí výbavy je speciální patentovaná poloautomatická strunová hlava TAP&GO s jednoduchým a rychlým návinem nové struny při výměně ( možno navinout strunu bez nutnosti demontáže strunové hlavy), plus žací nůž a PROFI 3-bodový zádový popruh RELAX. Pro profesionální nasazení lze využít robustnější varianty zmíněné strunové hlavy, která je osazena kovovým přítlačným knobem (u některých modelů současí základní vybavy). Ochranný kryt ACTVE-Combi pro travní žací kotouče a strunovou hlavu.

Společnost Active jako první v tomto oboru vybavila tyto stroje vlastním digitálním zapalováním garantujícím snadný start za jakýchkoliv podmínek, nižší emise a také sníženou tvorbu usazenin v motoru. K výrazné redukci vibrací křovinořezu přispívá především dvoudílná kliková hřídel motoru se dvěmi protizávažími a také hřídel pro přenos kroutícího momentu uložená v šesti průchodkách. Vnitřní stěny válce motoru jsou upraveny technologií NIKASIL známou především z motocyklového průmyslu.

Technické parametry:

Typ motoru: 2-takt Active
Startování: Ruční tahací startér
Obsah motoru: 62 ccm
Max. výkon motoru: 4,5 HP/3,3 kW
Objem nádrže: 1,1 l
Záběr nože: 300 mm
Záběr struny: 450 mm
Kovová hřídel: ANO
Dvouramenný popruh: ANO
Antivibrační systém: ANO
Strunová hlava: Poloautomatická
Žací nůž: 3-zub
Řidítka: Bike
Hmotnost: 8,9 kg