Vedený vibrační válec Lumag WA 580GX Honda motor

Vedené vibrační válce s technickými parametry, jako je 1válcový 4taktní OHV motor Honda GX 390 o objemu 390 ccm a výkonu 9,6 kW, jsou vysoce výkonnými nástroji pro hutnění zemin a živic. Tyto válce jsou ideální pro použití při výstavbě chodníků, hřišť, parkovacích ploch a opravách zpěvněných komunikací.

Díky robustní konstrukci a spolehlivému hydrostatickému pohonu pojezdu poskytují tyto vibrační válce stabilitu a výkon potřebný pro efektivní hutnění. Plynulá regulace rychlosti umožňuje uživatelům přizpůsobit rychlost válečku danému projektu. Mechanický pohon vibrátoru s odstředivou spojkou zajišťuje silné a rovnoměrné vibrace, které přispívají k vysoké kvalitě hutnění.

Tato zařízení jsou vybavena osvědčeným motorem z řady Honda GX, který je známý svou spolehlivostí a výkonem. S maximální rychlostí až 4000 m/hod. a odstředivou silou 20 kN jsou schopna dosáhnout požadované hloubky hutnění a zvládnout i stoupavosti až 30°. S provozní hmotností 580 kg jsou dostatečně robustní a stabilní.

Vedené vibrační válce jsou nepostradatelným nástrojem pro stavební profesionály při hutnění zemin a živic. Díky svým technickým vlastnostem, spolehlivé konstrukci a osvědčenému motoru zajišťují efektivní a kvalitní výsledky.