Pásový přepravník ACTIVE 1460H DMP - power track

Pásový přepravník ACTIVE 1460H DMP je ideálním řešením pro manipulaci s materiálem na těžko dostupných místech. Je vhodný pro použití na stavbách, ve stavebních provozech, zemědělství, zahradnictví a všude tam, kde je obtížné a nebezpečné manipulovat s těžkými náklady.

Tento pásový přepravník je často využíván na staveništích, při rekonstrukcích budov a při zakládání zahrad, díky schopnosti rovnoměrně rozkládat hmotnost stroje s nákladem a minimalizovat negativní vliv na terén. Jeho důmyslné konstrukční prvky, jako je sklápěcí korba a možnost přepravy rozměrných nebo sypkých nákladů, společně s odolnými pásy s výbornou trakcí a spolehlivým japonským motorem Robin Subaru EHT17-2B, usnadňují bezpečnou přepravu těžkého nákladu na libovolné místo.

Pásový přepravník ACTIVE 1460H DMP je vybaven mechanickou převodovkou s 3 rychlostmi vpřed a 2 rychlostmi vzad. S maximální nosností 450 kg a hydraulickým vyklápěním umožňuje pohodlnou a efektivní manipulaci s nákladem.

Díky své spolehlivosti, výkonu a inovativním funkcím je pásový přepravník ACTIVE 1460H DMP ideální volbou pro obtížné manipulační úkoly na různých typech pracovišť.

Technické parametry:

Motor: Robin - Subaru EHT17-2B, 4 takt Japan
Výkon: 6,0 Hp/4,4 kW
Převodovka: mechanická
Rychlosti: 3 vpřed, 2 vzad
Maximální nosnost: 450 kg
Vyklápění: hydraulické