Pásový přepravník ACTIVE 1460 DMP - power track

Pásové přepravníky ACTIVE jsou ideálním řešením pro manipulaci s materiálem na obtížně dostupných místech, jako jsou staveniště, zemědělské a zahradnické provozy. S jejich pomocí můžete bezpečně převážet těžké náklady, aniž byste narušili terén nebo způsobili rýhy.

Tyto pásové přepravníky jsou často využívány při stavebních pracích, rekonstrukcích budov a zakládání zahrad, díky schopnosti rovnoměrně rozkládat hmotnost stroje s nákladem a přizpůsobit se různým podmínkám. Díky sklápěcí korbe, možnosti přepravy rozměrných a sypkých nákladů, odolným pásm a spolehlivým japonským motorům Robin Subaru jsou tyto stroje vybaveny vším potřebným pro usnadnění manipulace s těžkým nákladem na obtížných místech.

Pásové přepravníky ACTIVE s motorem Robin Subaru EHT17-2B o výkonu 6,0 Hp/4,4 kW a mechanickou převodovkou nabízejí 3 rychlosti vpřed a 2 rychlosti vzad. Díky maximální nosnosti 450 kg a možnosti mechanického vyklápění jsou tyto stroje schopny bezpečně a efektivně přepravovat těžké náklady na libovolné místo.

Spolehlivé, výkonné a vybavené inovativními konstrukčními prvky, pásové přepravníky ACTIVE s motorem Robin Subaru jsou ideální volbou pro zvládnutí obtížných manipulačních úkolů na různých typech pracovišť.

Technické parametry:

Motor: Robin - Subaru EHT17-2B, 4 takt Japan
Výkon: 6,0 Hp/4,4 kW
Převodovka: mechanická
Rychlosti: 3 vpřed, 2 vzad
Maximální nosnost: 450 kg
Vyklápění: mechanické