Stříkací pistole GUDE Profi F

Stříkací pistole GUDE Profi F je výkonný nástroj navržený speciálně pro lakýrnické práce na velkých plochách. Je ideální pro nanášení mořidel, lazur, základních nátěrů a různých druhů laků, včetně průhledných, krycích a strukturálních laků. Tato pistole využívá technologii HVLP (High Volume Low Pressure), která zajišťuje jemné rozprašování a vysokou účinnost přenosu nátěrové hmoty.

Stříkací pistole Profi F disponuje 2-stupňovou regulací stlačeného vzduchu, což umožňuje nastavit množství a tlak vzduchu přesně podle potřeby. Dále je možné volit mezi kruhovým a plochým paprskem, což umožňuje přizpůsobit se různým povrchům a aplikacím. Konstrukce pistole zahrnuje korpus z leštěného hliníku, nylonovou vrchní nádobku s filtrem a ergonomicky tvarovanou rukojeť pro pohodlné držení.

Příslušenstvím pistole je vsuvka ¼", která zajišťuje snadné a rychlé připojení k potřebnému zdroji stlačeného vzduchu. Při provozu se doporučuje tlak vzduchu mezi 3 a 6 bary, a průměr trysky je 1,4 mm. Pistole má hmotnost 1 kg a spotřebu vzduchu ve rozmezí 160 až 300 litrů za minutu. Objem nádobky je 0,6 litru, což umožňuje pracovat s dostatečným množstvím nátěrové hmoty bez častého doplňování.

Stříkací pistole Profi F je skvělým nástrojem pro profesionální lakýrnické práce, který kombinuje výkon, přesnost a pohodlí při nanášení nátěrových hmot na velké plochy.

Příslušenství: vsuvka ¼“. 

Technické parametry:

  • Provozní tlak3 -6 bar
  • Průměr trysky1,4 mm
  • Hmotnost1kg
  • Spotřeba vzduchu160-300 l/min.
  • Objem nádobky0,6l