Sada Air-Brush Aircraft AS

Sada Air-Brush Aircraft AS je navržena pro náročnější hobby použití a poskytuje všestranné možnosti pro aplikaci barvy. S touto sadou můžete snadno dávkovat barvu a regulovat množství vzduchu jednou rukou, což usnadňuje přesnou kontrolu při práci.

Součástí sady je kovová nádobka na barvu o objemu 5 cm³, která umožňuje pohodlné a přesné nanášení malých množství barev. Kromě toho jsou součástí sady i skleněné nádobky o objemech 22 cm³ a 50 cm³, které jsou vhodné pro větší projekty a umožňují práci s větším množstvím barev.

Pro snadné připojení k vzduchovému kompresoru je v sadě zahrnuta hadice o délce 2 metry. Tím získáte dostatečný dosah a flexibilitu při práci s air-brushem. Držák na pistoli je také součástí sady, což vám umožní pohodlně usadit pistoli během práce a udržet ji na bezpečném místě.

Dodatečně v sadě naleznete redukční spojku a utahovací klíč, které vám pomohou přizpůsobit připojení pistole podle vašich potřeb a zajistit správné a bezpečné spojení.

Sada Air-Brush Aircraft AS je skvělou volbou pro váš hobby, když potřebujete přesně aplikovat barvu na různé projekty. S jejími praktickými funkcemi a příslušenstvím budete mít veškeré nástroje potřebné k vytvoření kvalitních a detailních maleb a zdobení.