Kolébková pila/cirkulárka 400V HS 730

Musíte každý rok pořezat několik "kubíků" dřeva a potřebujete k tomu vhodného pomocníka? Kolébková pila Scheppach HS 730 je špičková a dostatečně bezpečná cirkulárka, která dokonale splní Vaše požadavky. Cirkulárka se skvěle hodí pro každého vlastníka chat, rodinných domů nebo měnších venkonvských hospodařství, který přes zimu topí dřevem. Uživatelé rovněž oceňují velmi rychlou práci v pohodlné a vzpřímené poloze. Celý proces řezání probíhá tak, že vložíte kulatinu, polokulatinu nebo prkno do podavače, který uchopíte pomocí madla a lehkým přítlakem proti pilovému kotouči dřevo uříznete.

Srdcem pily je kvalitní TCT pilový kotouč, který disponuje velkým průměrem 700 mm a zuby z tvrdokovu, které mají dokonalý tvar zajišťující hladké řezání. Potřebujete cirkulárku, u které si můžete být jisti dlouhou životností? I tyto požadavky Scheppach HS 730 splňuje, a to především díky kotouči, který má velmi bohatě dimenzované uložení bez vůlí posilující jeho odolnost.

Pila je také vybavena pružinovým systémem, což znamená, že se podavač (kolébka) automaticky vrátí do výchozí polohy. Tvar a speciální výstupky na kolébce neumožňují protáčení polen při řezání a tvar rovněž přispívá k velkému prořezu kulatiny 240 mm.

Jde Vám v první řadě o bezpečnost práce? Pak Vás jistě potěší, že je stroj odolný vůči překlopení, má bezpečnostní vypínač a kotouč je vybaven účinnou brzdou. Svařované ocelové profily, jenž jsou ošetřeny kvalitním práškovým lakováním, jsou velmi stabilní v krutu a celá pila je dimenzována na dlouhý, bezstarostný provoz i při zvýšené zátěži, což jen dokazuje vysokou odolnost a výdrž tohoto stroje.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:

Typ motoru 400 V / 50 Hz
Příkon (W) 4500
Otáčky (ot/min) 1490
Brzda kotouče Ano
Průměr kotouče (mm) 700
Vnitřní průměr kotouče (mm) 30
Počet zubů kotouče (z) 40
Bezpečnostní spínač Ano
Průměr polena (cm) 24
Hmotnost (Kg): 82.00
Rozměry (cm): 115 x 74.5 x 108.5