Gumová dlažba FUNDUS SQUARE S25 šedá

Šedá gumová dlažba 500 x 500 x 25 mm vhodná na dětská hřiště nebo jako terasový designový prvek. Cena za ks.

POPIS A VYUŽITÍ PRODUKTU

Gumová dlažba je ekologicky a zdravotně nezávadný produkt z recyklované pryže, s bezpečnými protipádovými vlastnostmi, v různých typech a designech. Gumová dlažba je v současné době jedním z nejbezpečnějších řešení a zároveň je nejméně náročná na údržbu. Své využití nalezne gumová dlažba na terasách, balkónech, zahradách, ale také na dětských hřištích, sportovištích, ve fitness a posilovnách, v koňských stájích, střelnicích apod.

K běžnému domácímu použití gumové dlažby FUNDUS na terasách, balkónech, zahradách, okolo bazénů, pod pergolami, apod. se obvykle používá tloušťka 25 mm.

Na dětská hřiště a sportoviště, případně k jinému využití máme k dispozici gumovou dlažbu FUNDUS o tloušťkách 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 75, 90, 110 mm v provedení deska a 25, 35, 45, 50, 70 mm v provedení PUZZLE.

MATERIÁL A KVALITA

Gumová dlažba SBR je vyrobena z černého recyklovaného pryžového granulátu, kde je horní vrstva pojena barevným polyuretanovým lepidlem. Dlažba je dostupná ve 4 barevných provedeních: červená, černá, zelená, šedá + umělá tráva.

Kvalita gumové dlažby se lehce pozná podle hmotnosti. Obecně platí, že čím je dlažba těžší, tím je lepší, protože obsahuje dostatek tlumícího materiálu (pryže). Kvalitní těžká dlažba se tak neprohýbá, nesmýká se po zemi a lépe pohlcuje nárazy.

Proto vždy porovnávejte při stejné síle a rozměru hmotnost dlaždice. Dlaždice FUNDUS v síle 25 mm a rozměru 50x50 cm mají hmotnost 6 kg/ks => 24 kg/m2. To je kvalitativní špička ve své kategorii. Tenké a lehké gumové dlaždice (současně i levné, protože cena dlaždice se odvíjí od množství použité gumy) se mohou prohýbat, mohou se náhodně natrhávat, různě se po zemi posouvat a jejich tlumící účinky jsou velmi problematické.

PROČ PRÁVĚ GUMOVÁ DLAŽBA?

Velmi snadná, rychlá montáž, kterou zvládne každý, bez odborné pomoci. Gumovou dlažbu lze snadno tvarovat pomocí jakéhokoliv řezného nástroje (ostrého nožíku). Příjemná povrchová úprava s bezpečnými protipádovými a protiskluzovými vlastnostmi. V případě pádu na gumové dlažbě nedojde ke zranění, jako u běžných povrchů. Zároveň je gumová dlažba natolik pevná, že neztrácí vlastnosti obvyklých materiálů. Na terasách, balkónech, okolo bazénů, kde jsou umístěné stoly, židle a jakýkoliv jiný nábytek, je dlažba maximálně stabilní a pevná i při velkém,  nerovnoměrném zatížení. Nohy stolů, ani židlí, se neboří do gumové dlažby. Nově jsme do nabídky zahrnuli gumovou dlažbu s umělou trávou, která je mimo jiné perfektním designovým doplňkem.

PŘEDNOSTI
  • testováno dle EN 1177
  • vynikající tlumení nárazů
  • protiskluzový povrch
  • vysoká pružnost
  • extrémní odolnost při dlouhodobém zatížení
  • snadné čištění
POUŽITÍ

TERASY A BALKÓNY – gumovou dlažbu na terasy, balkóny, zahrady a okolo bazénů, lze využít jako vhodnou alternativu oproti běžné betonové dlažbě. Povrch gumové dlažby je mrazuvzdorný, má nízké nároky na údržbu a její pokládka je velice jednoduchá. Oceníte i výborné
protiskluzové vlastnosti.

GUMOVÁ DLAŽBA S UMĚLOU TRÁVOU – novinkou v našem sortimentu je gumová dlažba s umělou trávou. Dlažbu nabízíme ve tvaru čtverců i puzzle, dle přání zákazníka jsme schopni vyrobit v různých tloušťkách. Vhodné do interiéru i exteriéru. Ideální řešení nejen pro terasy či balkóny.

DĚTSKÁ HŘIŠTĚ – gumová dlažba na dětská hřiště je jeden z nejbezpečnějších a nejméně náročných povrchů na údržbu, jaký můžete použít při stavbě nového nebo rekonstrukci stávajícího dětského hřiště. Všechny výrobky z této kategorie jsou testovány v TÜV SÜD dle norem EN 1177 a mají certifikát potvrzující parametr kritické výšky pádu.

SPORTOVNÍ HŘIŠTĚ – gumová dlažba určená pro sportovní plochy je vyrobena tak, aby dobře odrážela míče. Navíc je protiskluzová a mrazuvzdorná. Díky těmto vlastnostem můžete velmi snadno a rychle vybudovat kvalitní sportovní hřiště. Gumová dlažba určená pro tuto oblast je tak skvělou alternativou běžných povrchů.

FITNESS – gumová dlažba do fitness center a posiloven má výborné tlumící a hluk absorbující vlastnosti. Navíc dokáže snížit zátěž pro Vaše tělo během sportování.

STÁJE – gumová dlažba do stájí je navržena tak, aby poskytla co největší komfort jak koni samotnému, tak i jeho majiteli. Díky svým vlastnostem snižuje prašnost, tvorbu plísní a slouží jako termoizolační podklad. Gumová dlažba do stájí je tak ideální volbou do boxů a uliček
stájí.

STŘELNICE – gumová dlažba je vhodným řešením na střelnice – odhluční celý prostor a zároveň tlumí a zachytí střely, čímž pomáhá zabránit nebezpečným odrazům od stěn a podlah. Dle Vašeho přání pomůžeme najít nejvhodnější řešení pro Vaši realizaci.

Hmotnost : 6kg
Počet ks na m2 : 4ks
Rozměr : 500 x 500 x 25mm