Startovací zdroj - Powerbanka StartZilla 2012 12 V Telwin

StartZilla 2012 12 V Telwin  je multifunkční elektronický bateriový zdroj, tester všech druhů autobaterií, vnitřní Lipo lithiová baterie 12V. Vhodný pro startování osobních aut, malých dodávek (pick up), malé lodě, lehké nákladní automobily atd. Má kompaktní rozměry, lehký - 2,6 kg, umožňuje díky použité baterii startování vozidel i v polárních teplotách (-20 ° C) díky funkci Ice start a self - reguluje jeho provozní funkce v závislosti na venkovní teplotě (regulace vnitřní teploty zdroje). Startzilla slouží jako tester autobaterií všech druhů. Testuje: napětí na svorkách, počáteční kapacitu (CCA) a provádí provozní kontrolu alternátoru vozidla.

Působí jako Power Bank (akumulátor energie): USB - výstupní port (5V / 2.1A) pro elektronická zařízení (tablety, chytré telefony, MP3 přehrávače, fotoaparáty, atd), Jack výstup s programovatelným napětím na 12,16,19V pro napájení notebooků a jiných zařízení.

Tomuto zdroji nechybí ani ochrana proti přepólování, zkratu, přepětí (nekompatibilní baterie napětí), podpětí (cut-off napětí), nadproudu, přehřátí, nízké teplotě, proti náhodnému zkratu kontaktů. Zdroj má integrovanou svítilnu a blikací výstražnou červenou svítilnu

Dodáváno včetně startovacích kabelů, a nabíjecího zdroje.

Technické parametry:

baterie LiPO litium ANO
startovací napětí 12 V
startování do - 20°C
USB 5V/2,1A
napájecí Jack konektor s výstupem 12/16/19V/ 3,5A
napájecí napětí nabíječky 110-230 V
jmenovitý startovací proud 600 A
max. startovací proud při 12V 1200 A
kapacita bezúdržbové baterie 15000 mAh
rozměry: 28x10x18 cm
váha 2,6 kg
měření teploty okolí ANO
slouží jako tester startovacích baterií všech druhů ANO
integrovaná svítilna ANO
integrovaná blikací výstražná červená svítilna ANO