Pístový kompresor Airprofi 853/200

Řada Airprofi je určena pro profesionály a zvlášť náročné uživatele. Airprofi je značka kompresorů v mimořádně robustním provedení, které jsou koncipovány pro každodenní náročné profesionální použití. Velmi kvalitní provedení a vybavení zaručuje dlouhou životnost všech kompresorů série Airprofi. Oboustranná antikorozní ochrana tlakové nádoby žárovým zinkováním. Záruka 15 let proti prorezivění.


Kvalitní sací filtr s filtrační kartuší zajišťuje čistý nasávaný vzduch při vysokém průtoku. Dvouválcový výkonný agregát z šedé litiny ve spojení s nízkými otáčkami zaručuje maximálně klidný běh a dlouhou životnost. Chladič s velkoplošnými chladicími lamelami zajišťuje nízkou teplotu vzduchu na vstupu do tlakové nádoby. Pružné pancéřované hadicové vedení s tepelnou ochranou odolné proti vibracím zaručuje dlouhou životnost. Rozběhový odlehčovací ventil usnadňují rozběh.

 

AIRCRAFT® jako první výrobce nabízí kompresory série Airprofi sériově vybavené tlakovými nádobami s vnitřním i vnějším žárovým zinkováním. Tím zaručujeme dlouhodobou antikorozní ochranu. U série Airprofi získáte záruku 15 let proti prorezivění. Velké kolo větráku a vedení vzduchu zajišťují optimální chlazení kompresoru. Stabilní řiditelný podvozek s parkovací brzdou ve spojení s velkými koly a pneumatikami plněnými vzduchem umožňuje pohodlnou přepravu (kompresor se za jízdy nemusí nadzvedávat).

 

Pístový kompresor. Ergonomicky vhodně tvarované prodloužené držadlo pro pohodlnou a bezpečnou přepravu. Gumová rukojeť zamezuje proklouznutí. Na kompresoru jsou použity pouze pevné šroubové spoje (žádné hadicové spojky). Filtračním regulátorem tlaku (v dodávce) lze plynule nastavovat pracovní tlak, při současném odlučování nečistot, oleje a kondenzátu. Dva přehledné manometry ukazují pracovní tlak a tlak uvnitř tlakové nádoby. Tři odběrná místa tlakového vzduchu pro filtrovaný tlakový vzduch, filtrovaný a olejovaný tlakový vzduch a jeden přímý výstup tlakového vzduchu z tlakové nádoby. Sériově u všech odběrných míst s jednoručními bezpečnostními spojkami vybavenými podle DIN EN 983. Díky odvzdušňovací technologii se dvěmi oddělenými aretačními systémy je dosažena vyšší bezpečnost práce.

Rozsah dodávky:
Bezpečnostní rychlospojky ovládané jednou rukou
Regulátor tlaku s filtrem
Dva manometry
Tři odběrná místa
Značkový tlakový spínač CONDOR


Technické parametry:
Kompresní systém : HOS
Maximální průtok : 850 l/min
Plnící výkon cca : 680 l/min
Maximální provozní tlak : 10 bar
Objem tlakové nádoby : 200 l
Válce/stupně : 2/2
Otáčky : 1240 ot./min
Příkon : 5500 W
Elektrické připojení : 400 V
Rozměry : 1190 × 1150 × 680 mm
Hmotnost : 139 kg
Hladina akustického tlaku LPA (4 m) : 95 dB(A)