Tavná lepicí pistole U-ZD9

Kvalitní tavná lepicí pistole i pro náročnější použití se osvědčila pro rychlé lepení různých materiálů (papíru, dřeva, kovů, gumy, porcelánu, tkanin atd.) pomocí univerzálních lepicích tyčinek Ø 11,2 mm.

Kvalitní, elektronicky řízená tavná lepicí pistole se stojánkem pro dílnu, řemeslníky i domácnost k rychlému a pevnému lepení papíru, dřeva, kovů, plastů, plexiskla, skla, keramiky, porcelánu, pórovitých materiálů, lepenky, kůže, tkanin, pěnových materiálů atd. S touto tavnou pistolí se dobře pracuje i v hůř přístupných místech.

Lepidlo zpravidla tuhne cca 2 minuty a během této doby lze na rozdíl od vteřinových lepidel upravovat polohu slepovaných předmětů. Rovněž pistole disponuje dostatečně jemným posuvem pro rovnoměrný výdej roztaveného lepidla z kovové trysky, tedy citlivé dávkování a plynulé nanášení lepidla na požadované místo,

přesný hrot trysky ulehčuje lepení komplikovaných ploch.

Silikonová manžeta na tělese trysky spolehlivě brání případnému popálení, ergonomická rukojeť podporuje správné vyvážení pistole a umožňuje pohodlné a bezpečné zacházení s pistolí.

Součástí dodávky tavné pistole je integrovaný stojánek, umožňující praktické, bezpečné odložení zahřáté tavné pistole, a lepicí tyčinka Ø 11,2 a délky 150 mm.

Technické parametry:

napájení: 230 V / 50 Hz
příkon: 80 W (max. 150 W)
doba zahřátí: cca 5 min
teplota tavení lepicí tyčinky: cca 150ºC
délka síťového kabelu: 140 cm
délka pistole: 190 mm
hmotnost: 269 g