EHG 2000 - horkovzdušná pistole

Horkovzdušná pistole EHG 2000 je praktický nástroj s několika výhodami, které usnadňují práci a zvyšují bezpečnost. Zde jsou hlavní výhody této pistole:

  1. Odstranitelný přední tepelný štít: Tento štít chrání přední část pistole před přehřátím a umožňuje snadnou výměnu příslušenství. Díky tomu můžete rychle přepínat mezi různými úkoly.
  2. Snímač na ochranu proti přehřátí: Pistole je vybavena snímačem, který detekuje nadměrné přehřátí a případně pistoli automaticky vypne. Tím se zvyšuje bezpečnost a chrání se před případným poškozením.
  3. 2 nastavení na průtok vzduchu: Pistole nabízí možnost nastavit dva různé úrovně průtoku vzduchu. To umožňuje přizpůsobit sílu vzduchu podle konkrétního úkolu nebo materiálu.
  4. Nastavení teploty: Pistole umožňuje nastavit teplotu ve dvou režimech - 60°C až 600°C. Tím je možné přesně řídit teplotu podle potřeby a dosáhnout optimálních výsledků.
  5. Hák na zavěšení nářadí: Na pistoli je umístěn praktický háček, který umožňuje snadné zavěšení nářadí. To je užitečné při skladování nebo při práci na různých místech, kdy je potřeba mít pistoli stále po ruce.

Horkovzdušná pistole EHG 2000 kombinuje tyto výhody s výkonem a spolehlivostí, což ji činí užitečným nástrojem pro různé úkoly od odstraňování nátěrů po ohřívání a modelování.

Rozsah dodávky:
2 x tryska

Technické parametry:

Typ motoru 230 V / 50 Hz
Příkon (W) 2000
Průtok vzduchu (l/min) 250/500
Hmotnost (Kg): 1.18
Rozměry balení (cm): 28.8 x 9.7 x 27.6
Obj. č.: 5133001137