Horkovzdušná pistole DeWALT D26414

Horkovzdušná pistole DeWALT D26414 je vysoce výkonný nástroj, který je vhodný nejen pro domácí, ale i profesionální použití. Jednou z hlavních vlastností této pistole je její digitální ukazatel, který umožňuje přesné nastavení teploty v rozsahu 50 - 600°C. Tento ukazatel usnadňuje práci s pistolemi a umožňuje vám dosáhnout požadovaných výsledků ve všech druzích aplikací.

Pistole je vybavena praktickým integrovaným stojánkem, který umožňuje pohodlné odložení pistole během práce. Tímto způsobem můžete snadno přecházet mezi různými úkoly a mít pistoli vždy po ruce.

V balení jsou zahrnuty dva speciální nástavce - kuželový a rybinový. Tyto nástavce rozšiřují možnosti použití pistole a umožňují vám přizpůsobit ji specifickým potřebám vašeho projektu.

Horkovzdušná pistole DeWALT D26414 je vyrobena s ohledem na odolnost a spolehlivost, což ji činí ideální volbou pro profesionální aplikace. Má vynikající ovládání teploty a paměťovou funkci, která umožňuje udržet stálé nastavení teploty pro konzistentní výkon.

Pohonem pistole je motor s výkonem 2000 W, který je optimalizován pro efektivní chlazení. To zajišťuje dlouhou životnost a výkonnost pistole i při náročných aplikacích.

Kompaktní design a nízká hmotnost pistole DeWALT D26414 zaručují snadné ovládání a použití. Tímto způsobem můžete pracovat pohodlně a s precizností, kterou vyžadujete. 

Rozsah dodávky:

  • kuželový nástavec
  • rybinový plochý nástavec

Technické parametry:

Délka 265 mm
Hmotnost 0,85 kg
Model D26414
Příkon pistole 2000 W
Průtok vzduchu 650 l/min
Výška 210 mm
Akustiský tlak 75 dB(A)
Distribuce CZ
Provozní teplota 50-600 °C
Vibrace ruka/paže 2,5 m/s2


Podmínky prodlužené záruky.

http://www.dewalt.cz/3/