Scheppach DH 1000 PLUS vrtací/sekací kladivo 4,2 kg

Moderní, kompaktní a výkonné vrtací a sekací kladivo Scheppach DH 1000 PLUS je skvělým pomocníkem při všech běžných stavebních úkolech.

Kladivo je z nové generace strojů, které mají inovativní systém mechanismu úderu vyvíjející až o 20% vyšší energii úderu, než je běžné. Kombinace malých rozměrů, spolehlivého systému uchycení SDS Plus, regulace rychlosti a nízké hmotnosti dělá z tohoto kladiva univerzálního pomocníka při práci vyžadující vrtání nebo sekání ve zdivu, betonu nebo dřevu.

Kladivo je možno přepnout velkým otočným přepínačem do čtyř módů – vrtání (pro vrtání do dřeva, plastu nebo kovu), vrtání s příklepem (pro vrtání do betonu, cihel nebo zdiva), sekání (odstraňování dlaždic, čištění ploch od nálitků, sekání vedení pro kabely apod.) a nastavení polohy sekáče do požadované polohy.

Aby byl komfort při práci co nejvyšší, je stroj vybaven nastavitelnou rukojetí, protiskluzovým držadlem, účinným antivibračním systémem snižujícím vibrace až o 30% a LED indikací zapojení do elektřiny. Upnutí systémem SDS Plus zajistí snadnou, rychlou a pohodlnou výměnu nástroje bez nutnosti použití nářadí. Kvalitní převodovka je uložena a chráněna v kovové skříni.

Stroj se standardně dodává s pevným plastovým kufrem, přídavnou rukojetí, dvěma sekáči, třemi vrtáky, hloubkovým dorazem a přípravkem na zachycení prachu.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:
Příkon : 900 W
Energie úderu : 3.5 J
Počet úderů : 0-4300 úd/min
Otáčky : 0-850 ot/min
Sklíčidlo : SDS plus
Vrtání do oceli : 13 mm
Vrtání do betonu : 28 mm
Vrtání do dřeva : 35 mm
Typ motoru : 230 V. 50 Hz