Přenosný mycí přístroj Mobile Parts Cleaner 178-0700MB

Mycí přístroj je určený pro běžné mytí/čištění předmětů, jako jsou např. součástky v autoopravnách, díly strojů v průmyslové údržbě apod. Výhodu představuje provedení z odolného plastu, čímž nehrozí koroze mycí vany. Základními konstrukčními komponenty jsou mycí vana, menší vanička na odkládání/mytí malých dílů, speciální průtočný mycí kartáč s pružnou přívodní hadičkou, elektrické čerpadlo a skříň mycího přístroje s odklápěcím, uzavíratelným víkem. Čistící kapalina stále cirkuluje v uzavřeném okruhu.


Víko mycího přístroje je vybaveno speciálním uchycením držadla mycího kartáče a 20 vedle sebe umístěnými držáky nářadí, případně jiných předmětů. Spodní vana přístroje má v přední části kruhový průhled pro snadnou kontrolu množství čisticí kapaliny. Celý mycí přístroj lze položit na pracovní stůl nebo na podstavec (vytvoří se tak kompletní mycí stůl).


Pro tento mycí přístroj se používají čisticí kapaliny určené do ekologických mycích stolů, např. Purgasol, Arva, atd., voda a vodouředitelné mycí přípravky. Nelze ale používat benzin, petrolej, naftu, trichlorethylen, perchlorethylen, aceton apod.

Technické parametry:
rozměr: 660 x 460 x 260 mm

hmotnost: 5 kg