TPMS a EOBD diagnostika TS601

MaxiTPMS TS601  je univerzální automatický nástroj pro práci s TPMS. Komplexní řešení pro všechny pneuservisy a autoservisy. Umožňuje diagnostiku, čipování, nastavování  TPMS senzorů známých světových výrobců. MaxiTPMS umožňuje také klonování MX senzorů, kterými můžete nahradit origiální TPMS senzory.

S pomocí přístroje lze nejen zjišťovat závady TPMS systému, ale i provádět výměny, změny nastavení a programování nových senzorů k vozidlu. OBDII konektor pro připojení k ECU ( řídící jednotce ) vozidla je součástí dodávky. 

Funkce klonování TPMS senzorů umožňuje nahrazení vadného ventilu použitím univerzálního MX TPMS programovatelného ventilu a jeho přizpůsobením ( naklonováním ). MaxiTPMS je navržen pro maximálně jednoduchou obsluhu. Mechanik jen vybere značku vozidla a dále ho přístroj sám navádí. Vše je zobrazeno na přehledném barevném displayi.

Přístroj umí také EOBD diagnostiku - čtení, mazání chybových kodů, zobrazení live hodnot a umožňuje testování funkčnosti dálkových ovladačů v klíčku vozidla. Aktualizace přístroje probíhá přes USB kabel.

Výhody

Zobrazování ID senzoru, tlaku, stavu baterie, frekvence

Reset ECU přes OBDII konektor

Test klíče

Test rušení RF signálu

Reset chybových TPMS kodu

Aktualizace první rok ZDARMA

Balení obsahuje:

MaxTPMS 601 diagnostický přístroj
nabíječka
OBDII Interface modul, magnet
usb kabel
tvrzený obal a kufřík
manuál 
aktualizační software

Technické parametry:

Barevný 4,3“ LCD

Frekvence: 315 MHz

Frekvence: 433 MHz