Elektrické topidlo Master B3 PTC

Elektické topidlo Master B3 PTC

Potřebujete si koupit nové elektrické topidlo, které je určené pro vyhřívání menšíchstředně velkých prostorů? Pak si zcela jistě topidlo typu B3 PTC rychle oblíbíte!

Vadí Vám zápach, který je vytvářen bežnými topidly? Toto topidlo neprodukuje žádný zápach, kouř, vlhkost a ani nespotřebovává kyslík, takže nebudete muset dýchat nepříjemné výpary. 

Topidlo Master B3 PTC se ideálně hodí pro vytápění jednak menších objektů, jako jsou pokoje, kanceláře, garáže, dílny atd., tak i pro vytápění větších objektů, jako jsou restaurace, veřejné budovy, sportovní haly, výrobní haly apod.

Záleží Vám na tom, aby bylo topidlo bezpečné svému okolí? Motor topení disponuje termostatem s tepelnou ochranou, takže si můžete být jisti, že vytápění je bezpečné.

Nebaví Vás dlouho čekat, než se místnost vyhřeje? Technologie PTC zajišťuje, aby se ihned po zapnutí rozjel ohřev na plný výkon, takže místnost je vytopena během několika málo minut.

Topidlo B3 PTC je navíc šetrné i na energii, neboť pomocí regulace ohřev je možné využívat jeho výkon pouze na polovinu.

Otravuje Vás hluk, který produkuje běžné topidlo? Tento typ řady PTC se pyšní velice nízkou hlučností.

Parametry:

Hmotnost: 1,9 kg
Max. jmenovitý proud: 8,7 A
Napětí: 230 V
Průtok vzduchu: 97 m3 / hod
Hlučnost (A) / 7m: 74 dB
Rozsah teplot: 0-40 ° C
Výkon topení: 1-2 kW
Krytí: IP 21
Rozměry (d x š x v): 175 x 190 x 195 mm
termostat: Ano