Aku přímočará pila Scheppach 20 V CJS25-20Li

Aku přímočará pila Scheppach 20 V CJS25-20Li je dokonalým spojením výkonu a přesnosti v balení přímočará pily. Je to ideální nástroj pro ty, kteří potřebují akumulátorovou pilu pro různé typy řezání a hledají spolehlivý stroj, který by splnil jejich očekávání.

Hlavní vlastnosti:

  1. Všestrannost: Scheppach CJS25-20Li je navržen tak, aby dokázal vyhovět potřebám řezání od dlouhých přímých řezů po vyřezávání detailů z dřevěných desek a mnoho dalšího.

  2. Výkon: Pevná kovová základna ze slitiny hliníku, kvalitní řezný kotouč a výkonný motor zajišťují, že každý řez je rychlý, přesný a čistý.

  3. Uživatelský komfort: Přístroj má protiskluzové zóny na rukojeti, což zajišťuje pevný úchop a zlepšuje ovládání pily. Snadno čitelné stupnice integrované na stroji usnadňují nastavení hloubky a úhlu řezu bez použití nářadí.

  4. Praktičnost: Možnost připojení k odsavači díky prachové přípojce činí práci s pilou čistší a zdravější. Elektronická regulace otáček umožňuje optimalizaci rychlosti řezu podle konkrétního materiálu a aplikace.

  5. Flexibilita napájení: Kompatibilita s různými kapacitami baterií Scheppach umožňuje uživatelům volbu mezi různými možnostmi napájení.

Aku přímočará pila Scheppach CJS25-20Li je skvělou volbou pro řemeslníky i kutily, kteří hledají spolehlivý nástroj pro různé aplikace řezání. Její kombinace výkonu, přesnosti a uživatelského komfortu ji činí jednou z nejlepších akumulátorových pil na trhu ve své cenové kategorii.

Stroj se dodává bez baterie a nabíječky.

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Parametry:

  • Typ motoru: aku 20 V
  • Délka zdvihu (mm): 25
  • Otáčky (ot/min): 2500
  • Max. hloubka prořezu - dřevo (mm): -
  • Max. hloubka prořezu - ocel (mm): -
  • Hmotnost (Kg): 1.74
  • Rozměry (cm): 25 x 6.5 x 16.5