Elektrická štípačka dřeva CEDRUS LS02H

Výkonná štípačka dřeva

Štípačka dřeva Cedrus LS02H je moderní a výkonná štípačka vybavená elektromotorem. Díky své nízké hmotnosti a malým rozměrům je ideální pro použití v každé domácnosti. Díky němu si můžete rychle a pohodlně připravit zásobu topného dřeva na dlouhé zimní večery. Cedrus LS02H je štípačka, která díky motoru o výkonu 2 300 W vytváří tahovou sílu 7 tun. Díky tomu si skvěle poradí i s tím nejtvrdším dřevem o maximálních rozměrech: 52 cm (délka) x 25 cm (průměr). Pro urychlení práce je k dispozici také možnost montáže volitelného klínu, takže každý polenový řez lze rozdělit na čtyři kusy najednou.

Pohodlná a kompaktní štípačka dřeva

Model Cedrus LS02H je mimořádně kompaktní a pohodlný při používání a skladování. Jeho rozměry jsou 116 x 42,5 x 61 cm a váží pouhých 45 kg. To vše v kombinaci s robustními transportními koly dělá ze štípače dřeva Cedrus vysoce mobilní stroj. Žádný uživatel by neměl mít s jeho přepravou problémy.

Bezpečný štípač dřeva

Nabízená štípačka dřeva Cedrus LS02H je také mimořádně bezpečnou konstrukcí. Díky výrobě z vysoce kvalitních komponentů splňuje stroj nejpřísnější normy. Přítomnost ochranné sítě navíc chrání obsluhu před úlomky kusů dřeva, které vznikají při štípání.

Technické Parametry:

Typ motoru: Elektrický
Olejová nádrž: 3,5l
Rozměry (d x š x v): 116 x 42,5 x 61
Maximální délka dřeva: 52 cm
Tažná síla: 7 tun
Max. průměr dřeva: 25cm
Hydraulický tlak: 24,2 Mpa
Výkon motoru: 2300W
Úroveň vibrací Příslušenství: Přepravní kola
Napětí/frekvence: 230 V / 50 Hz
Hladina hluku: 79 db