Strunová sekačka CRAMER 82T20 (Dodáváno bez baterie a nabíječky)

 AKCE CRAMER 82V DRUHÁ BATERIE ZDARMA  

Když zakoupíte současně stroj a baterii řady 82V, obdržíte ZDARMA druhou baterii stejné nebo menší kapacity. Obě baterie lze zaregistrovat a získat 10-letou záruku pro domácí i komerční využití. Akce je časově omezená od 1.3.2024 – 31.5.2024. Více se dozvíte u svého prodejce.

Model 82T20 je vysoce výkonná profesionální strunová sekačka, která díky bezuhlíkovému 82V motoru s vysokým točivým momentem nabízí vysoký poměr výkonu a hmotnosti pro větší vyžínací práce. Mezi prémiové komponenty patří hořčíková hlava motoru pro větší odolnost a lithium-iontová baterie je zaměnitelná se všemi ostatními nástroji Cramer 82V. Nabízí výjimečnou odolnost díky robustní konstrukci a použití hořčíkových komponent a vysoký výkon a točivý moment našeho digitálního 82V bezkomutátorového motoru s výkonem až 2,0 kW. S firmou Cramer lze rychle, efektivně a bezpečně provádět i ty nejnáročnější práce.

Naše 82V technologie soupeří s ekvivalentním benzínovým vyžínačem o objemu 40 ccm, přesto má výrazně nižší provozní a provozní náklady, což z něj činí životaschopnou volbu pro každého profesionálního uživatele nebo firmu. Kromě nákladů a výkonu nabízí řada Cramer 82V dodatečnou bezpečnost na pracovišti s nízkými vibracemi, nízkou hlučností a nulovými emisemi nebo škodlivými výpary pro obsluhu při vyžínání. Kromě toho je model 82T20 vybaven dvojčinným bezpečnostním postupem spouštění.

Jako součást profesionální platformy Cramer 82V je baterie vyměnitelná v kterémkoli z 82V rozsahu od křovinořezů, nůžek na živý plot, foukačů, půdních vrtáků, sněžných fréz motorových pil a dokonce i motorových rozbrušovací pila  a zejména zahradních traktorů.

CRAMER je globálním hráčem na světovém trhu, ale mozek je ve Švédsku. Všechny výrobky CRAMER jsou navrženy a vyvinuty ve výzkumných a vývojových zařízeních ve Švédsku, USA a Číně. Díky špičkovým technologiím v kombinaci s globálním dosahem posouváme vývoj vysoce výkonných a odolných akumulátorových nástrojů a zařízení kupředu. Nabízíme revoluční výkon, inovace a inteligentní řešení k potěšení profesionálů i soukromých osob.

Díky jedinečnému 48V a 82V bateriovému systému poskytují nástroje CRAMER dostatek energie, abyste mohli vyřadit své staré benzínové zařízení. S čistým svědomím!!! Protože to není jen síla, která je nadřazená. Naše řada 48V a 82V je nákladově efektivnější, mnohem šetrnější k životnímu prostředí a nevystavuje vás toxickým výparům. Je to prostě inteligentní volba pro tvrdě pracující zahradní profesionály. 

Cramer profesionální Bluetooth baterie:

Bateriový systém Cramer 82V je postaven na nejnovějších vysokokapacitních lithium-iontových článcích s vysokým odběrem proudu. Systém 4V, navržený s funkcemi, jako je připojení Bluetooth a ochrana proti povětrnostním vlivům IPX82, vám umožní pracovat a komunikovat bez ohledu na počasí.

Je to vzácná kombinace síly a inteligence. Díky bleskurychlým reakcím, fantastickému poměru výkonu a hmotnosti a vysokému výkonu poskytují svaly bezuhlíkového motoru Cramer nejvýkonnější dostupný systém akumulátorového komerčního elektrického nářadí.

Technická specifikace:

  • Typ motoru:Střídavý
  • Výkon:2,0 kW
  • Točivý moment:2,5 Nm
  • Rychlost špičky vlasce:158 m/s
  • Úhel strunové hlavy: 30 stupňů
  • Řídítka: D-rukojeť
  • Šířka řezu:41 cm
  • Tloušťka struny:2,0 mm
  • Rychlosti:2 rychlosti
  • Otáčky struna:6500 ot/min
  • Vypínač:Ano
  • Průměr trubky: 25,5 mm
  • Nosný systém vč.:základní ramenní popruh
  • Dodáváno bez baterie a nabíječky 

ZÁRUKA CRAMER 82V

Pro domácí využití: na stroj je standardní záruka 3 roky a na baterii 2 roky.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 10 let pro 82V baterie pro domácí využití.

Pro komerční využití: na stroj je standardní záruka 1 rok a na baterii 1 rok.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 2 roky pro 82V stroj pro komerční využití.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 10 let pro 82V baterii pro komerční využití.

*Do 2 měsíců od zakoupení si zákazník zaregistruje výrobek nebo baterii online na www.cramertools-service.com a potvrdí tím rozšířenou záruku a získá certifikát.