Akumulátorový vyžínač CRAMER 82T15 (Dodáváno bez baterie a nabíječky)

AKCE CRAMER 82V DRUHÁ BATERIE ZDARMA 

Když zakoupíte současně stroj a baterii řady 82V, obdržíte ZDARMA druhou baterii stejné nebo menší kapacity. Obě baterie lze zaregistrovat a získat 10-letou záruku pro domácí i komerční využití. Akce je časově omezená od 1.3.2024 – 31.5.2024. Více se dozvíte u svého prodejce.

Cramer 82T15 je 82V vysoce výkonná akumulátorová sekačka na trávu, která byla navržena speciálně pro profesionály. Nabízí výjimečnou odolnost díky robustní konstrukci a použití hořčíkových komponent a vysoký výkon a točivý moment našeho digitálního 82V bezkomutátorového motoru s výkonem až 1,5 kW. Se značkou Cramer lze rychle, efektivně a bezpečně provádět i ty nejnáročnější práce.

Naše 82V technologie soupeří s ekvivalentním benzínovým vyžínačem o objemu 30 ccm, ale má výrazně nižší provozní a provozní náklady, což z něj činí životaschopnou volbu pro každého profesionálního uživatele nebo firmu. Kromě nákladů a výkonu nabízí řada Cramer 82V dodatečnou bezpečnost na pracovišti s nízkými vibracemi, nízkou hlučností a nulovými emisemi nebo škodlivými výpary pro obsluhu při vyžínání. Kromě toho je 82T15 vybaven také dvojčinným bezpečnostním startem.

Jako součást profesionální platformy Cramer 82V je baterie vyměnitelná v kterémkoli z 82V rozsahu od křovinořezů, nůžek na živý plot, foukačů, půdních vrtáků, sněžných fréz motorových pil a dokonce i motorových rozbrušovací pila  a zejména zahradních traktorů.

CRAMER je globálním hráčem na světovém trhu, ale mozek je ve Švédsku. Všechny výrobky CRAMER jsou navrženy a vyvinuty ve výzkumném a vývojových zařízeních ve Švédsku, USA a Číně. Díky špičkovým technologiím v kombinaci s globálním dosahem posouváme vývoj vysoce výkonných a odolných akumulátorových nástrojů a zařízení kupředu. Nabízíme revoluční výkon, inovace a inteligentní řešení k potěšení profesionálů i soukromých osob.

Díky jedinečnému 48V a 82V bateriovému systému poskytují nástroje CRAMER dostatek energie, abyste mohli vyřadit své staré benzínové zařízení. S čistým svědomím!!! Protože to není jen síla, která je nadřazená. Naše řada 48V a 82V je nákladově efektivnější, mnohem šetrnější k životnímu prostředí a nevystavuje vás toxickým výparům. Je to prostě inteligentní volba pro tvrdě pracující zahradní profesionály.

Model 82T15 je lehký, ale výkonný profesionální strunový stroj, který nabízí skvělou manévrovatelnost při menších plochách díky ergonomické rukojeti D a variabilní rychlosti. Mezi prémiové komponenty patří hořčíková hlava motoru pro větší odolnost a lithium-iontová baterie je zaměnitelná se všemi ostatními nástroji Cramer 82V.

Cramer profesionální Bluetooth baterie:

Bateriový systém Cramer 82V je postaven na nejnovějších vysokokapacitních lithium-iontových článcích s vysokým odběrem proudu. Systém 4V, navržený s funkcemi, jako je připojení Bluetooth a ochrana proti povětrnostním vlivům IPX82, vám umožní pracovat a komunikovat bez ohledu na počasí.

Je to vzácná kombinace síly a inteligence. Díky bleskurychlým reakcím, fantastickému poměru výkonu a hmotnosti a vysokému výkonu poskytují svaly bezuhlíkového motoru Cramer nejvýkonnější dostupný systém akumulátorového komerčního elektrického nářadí. 

Technická specifikace:

  • Typ motoru:Střídavý
  • Výkon: 1,5 kW
  • Točivý moment: 2 Nm
  • Rychlost špičky vlasce:120 m/s
  • Úhel strunové hlavy: 30 stupňů
  • Řídítka: D-rukojeť
  • Šířka řezu: 40 cm
  • Tloušťka struny:2,0 mm
  • Rychlosti:2 rychlosti
  • Otáčky: 6000 ot/min
  • Vypínač:Ano
  • Průměr trubky: 25,5 mm
  • Nosný systém vč.:základní ramenní popruh
  • Dodáváno bez baterie a nabíječky 

ZÁRUKA CRAMER 82V:

Pro domácí využití: na stroj je standardní záruka 3 roky a na baterii 2 roky.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 10 let pro 82V baterie pro domácí využití.

Pro komerční využití: na stroj je standardní záruka 1 rok a na baterii 1 rok.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 2 roky pro 82V stroj pro komerční využití.

- v případě registrace lze rozšířit záruku na 10 let pro 82V baterii pro komerční využití.

*Do 2 měsíců od zakoupení si zákazník zaregistruje výrobek nebo baterii online na www.cramertools-service.com a potvrdí tím rozšířenou záruku a získá certifikát.