Přenosná bateriová stanice Könner & Söhnen KS 300PS

 

Könner & Söhnen Přenosná bateriová stanice KS 300PS

 

 

Přenosná bateriová stanice KS 300PS od společnosti Könner & Söhnen zajišťuje rychlé a spolehlivé nabíjení zařízení na cestách nebo při výpadku proudu. Tato napájecí stanice poskytuje dostatek energie pro zařízení, jako jsou chytré telefony, digitální fotoaparáty, tablety, drony, miniledničky, čerpadla na pneumatiky, ventilátory atd. Tato tiše běžící napájecí stanice napájí vaše elektrická zařízení, zatímco vy si užíváte volný čas.

 

 

 

 

VYSOCE KVALITNÍ LITHIOVÁ BATERIE
Přenosná bateriová stanice je vybavena kvalitními lithiovými bateriemi, které mají vysokou kapacitu, ale zároveň jsou malé a lehké, mají dlouhou životnost a několik bezpečnostních prvků. Přenosná elektrocentrála je vybavena vestavěným systémem BMS (Battery Management System), který je řízen inteligentním procesorem pro řízení napájení. Četné bezpečnostní funkce zajišťují odolný a bezpečný provoz.

  

 

 

ČISTÁ SINUSOVÁ VLNA
Čistá sinusová vlna Vhodné pro citlivé spotřebitele energie. Všechny přenosné napájecí stanice Könner & Söhnen® jsou vybaveny technologií Power Delivery pro rychlé nabíjení moderních smartphonů a dokonce i notebooků.
Je kompatibilní s mnoha zařízeními, má více portů: 3x DC výstup, 1x AC výstup, 1x USB PD Quick Charge 3.0 výstup, 2x USB 2.4 výstup, 1x USB Type-C výstup, což umožňuje pohodlné připojení různých elektronických zařízení.

 

 

PLASTOVÉ POUZDRO ODOLNÉ PROTI NÁRAZŮM
Přístroj je vyroben z robustního plastu ABS, materiálu s vysokou odolností proti nárazu a pružností, což zajišťuje trvanlivé a pohodlné používání. Je vybavena vestavěným ventilátorem pro účinný odvod tepla a optimální chlazení. Rukojeť pro přenášení usnadňuje přenášení a umístění.

 

 

LСD DISPLAY
Barevný displej LСD přenosné napájecí stanice má řadu ukazatelů, včetně ukazatele stejnosměrného a střídavého proudu, ukazatele vybití, ukazatele stavu nabití baterie (v procentech), ukazatele teploty, ukazatele chyb a ukazatele aktuálního příkonu ve wattech (W) a zbývající doby nabíjení baterie v hodinách při aktuálním příkonu.

  

LED SVĚTLO
Elektrocentrála má vestavěný ultra jasný: režim LED osvětlení, režim LED SOS, režim LED blikání.

 

 

 

NĚKOLIK ZPŮSOBŮ NABÍJENÍ
Přenosnou bateriovou stanici lze nabíjet několika způsoby: pomocí solárního panelu se solárním napájením (volitelně) nebo pomocí zásuvky střídavého proudu s adaptérem.