Aku čerpadlo na čistou vodu Einhell GE-SP 18 LL Li - Solo

Aku čerpadlo na čistou vodu Einhell GE-SP 18 LL Li - Solo. Výkonný motor a aku svoboda. Toto vodní čerpadlo hraje své trumfy všude tam, kde potřebujete přečerpáním přemístit čistou vodu. Je připraveno k provozu i v odlehlých oblastech vzdálených od běžného zdroje elektrické energie.

Patří do rodiny Power X-Change,takže toto vodní čerpadlo lze používat se všemi bateriemi z této systémové řady. Jeho chytrá konstrukce je vybavena flexibilním boxem na baterie s integrovaným držákem kabelu. Hloubka ponoru až 4 metry je umožněna díky dlouhému kabelovému připojení. Třípolohový spínač má funkci nepřetržitého provozu. Díky vysoce výkonnému motoru dosahuje toto čerpadlo působivého výtlaku až 4 500 l/h.

Sání je možné v mělké vodě do hloubky 1 mm, přičemž povrch lze vytřít do sucha. Pro zajištění dlouhé životnosti je těleso čerpadla vyrobeno z nárazuvzdorného plastu. Připojení hadice je snadno přístupné na horní straně čerpadla. K provozu je zapotřebí jeden 18V akumulátor.

Tento výrobek se dodává bez akumulátoru a nabíječky; tyto položky jsou k dispozici samostatně, např. jako praktická startovací sada.