Riwall PRO RAP 3020i SET aku nůžky na větve 20 V s bezuhlíkovým motorem + 2Ah baterie + nabíječka

RAP 3020i SET - aku nůžky na větve 20 V s bezuhlíkovým motorem + 2Ah baterie + nabíječka silný, tichý a bezúdržbový bezuhlíkový motor PowerMax spřažený s výkonným 20V akumulátorem s vyspělou elektronikou a ochrannou jednotlivých článků při nabíjení v balení obdržíte výkonnou baterii o kapacitě 2 Ah a nabíječku, která zvládne nabít akumulátor za 45 minut.

Špičkově vybavený stroj se skvělým poměrem ceny a výkonu aku technika je nejpohodlnější cesta údržby vaší zahrady-vysoký výkon, snadné startování pouhým stiskem tlačítka, tichý chod, žádné emise ani otravný kabel, žádný spotřební materiál (olej, benzín, svíčky, filtry apod.) čepele z velmi kvalitní oceli zajistí velmi čistý řez, důležitý pro zhojení rány nůžky jsou ideální na pohodlné, rychlé a kvalitní stříhání a tvarování větví stromů, keřů nebo stonků květin, a to až do průměru 3 cm vhodné i do provozů s vyšší zátěží - zahradnictví, sady, vinice možnost nastavení 2 pracovních módů. Jeden je vhodný na stříhání velkých větví až do průměru 30 mm a druhý je určený na menší větve do průměru 25 mm.

Tento mód je rovněž rychlejší a prodlužuje výdrž baterie. ergonomická protiskluzová rukojeť s velkým spínačem pro pohodlnou práci v rukavicích dodává se včetně maziva, brousku a klíče doba běhu cca 180 min s 2 Ah baterií (může se lišit v závislosti na zátěži), což teoreticky znamená až 5400 střihů na 1 nabití baterii lze kombinovat i s dalšími stroji Riwall z programu 20 V 2 roky plná záruka na baterii – v případě problému bude automaticky vyměněna za novou Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Typ motoru : aku. 20 V. bezuhlíkový. PowerMax
Stříhací módy : 25 / 30 mm
Max. průměr větve : 30 mm
Rychlost střihu : 30 střihů/ min.
Materiál : legovaná ocel s vysokým obsahem uhlíku
Typ akumulátoru : lithium-iontový 20 V
Doba nabíjení : cca 45 min