Aku čerpadlo na čistou vodu Einhell GE-SP 18 LL Li (1x4,0Ah)

Aku čerpadlo na čistou vodu Einhell GE-SP 18 LL Li (1x4,0Ah) je inovativní čerpadlo na čistou vodu z rodiny Power X-Change, které je ideální pro situace, kde je potřeba čerpat čistou vodu v odlehlých oblastech.

Hlavní vlastnosti:

  1. Kompatibilita s Power X-Change: Jako člen rodiny Power X-Change může být čerpadlo napájeno jakoukoli baterií z této řady, což zvyšuje jeho flexibilitu a široké využití.

  2. Hloubka ponoření: Integrované kabelové připojení umožňuje hloubku ponoření až 4 metry, což je výhodné pro hluboké prameny či nádrže.

  3. Výkon: Výkonný motor umožňuje čerpat až 4500 litrů vody za hodinu. Možnost odsávání v mělké vodě je vynikající funkce, která umožňuje maximálně využít dostupnou vodu.

  4. Odolnost a trvanlivost: Skříň čerpadla je vyrobena z nárazuvzdorného plastu, což zajišťuje, že čerpadlo odolá typickému opotřebení a působení vnějších vlivů.

  5. Praktický design: Snadno přístupné připojení hadice na horní straně čerpadla usnadňuje jeho používání. Třípolohový spínač je intuitivní a umožňuje různé režimy provozu, včetně nepřetržitého chodu.

Aku čerpadlo na čistou vodu Einhell GE-SP 18 LL Li (1x4,0Ah) je výkonný, odolný a flexibilní nástroj, který je ideální pro různé aplikace, od zavlažování zahrady až po nouzové situace. Jeho odolná konstrukce, vysoký výkon a kompatibilita s rodinou Power X-Change činí z tohoto čerpadla skvělou volbu pro ty, kteří potřebují spolehlivý nástroj na čerpání čisté vody.