Kalové čerpadlo Einhell GE-DP 900 Cut

Kalové čerpadlo Einhell GE-DP 900 Cut je výkonný a odolný nástroj, speciálně navržený pro čerpání vody silně znečištěné cizími tělesy. Jeho unikátní vlastnosti a vysoký výkon ho činí ideálním pro různá průmyslová a domácí použití.

Hlavní vlastnosti:

  • Výkon a Kapacita: S výkonem 900 W a průtokem 16 000 litrů za hodinu je toto čerpadlo schopno rychle a efektivně čerpat velké objemy špinavé vody.

  • Řezací Jednotka: Čerpadlo je vybaveno systémem řezací jednotky, která umožňuje drcení pevných látek. To usnadňuje čerpání vody znečištěné velkým množstvím cizích těles.

  • Odolná Konstrukce: Tělo čerpadla je vyrobeno z tlakově litého hliníku a litiny, což zajišťuje vysokou odolnost vůči náročným pracovním podmínkám a dlouhodobou životnost.

  • Univerzální Použití: Toto čerpadlo je ideální pro čerpání vody ze sklepů, stavebních jam, bazénů, zahradních jezírek, jímek, studní a dešťových nádrží.

  • Kvalitní Mechanický Uzávěr: Zajišťuje bezproblémový provoz a dlouhou životnost čerpadla, minimalizuje potřebu údržby.

  • Ergonomické Madlo: Umožňuje snadnou a pohodlnou manipulaci s čerpadlem, což je ideální pro časté přesuny nebo pro použití na různých místech.

  • Flexibilní Nastavení Plovákového Spínače: Výška plovákového spínače je snadno nastavitelná, což umožňuje přizpůsobit čerpadlo konkrétním potřebám a podmínkám.

Kalové čerpadlo Einhell GE-DP 900 Cut je vysoce specializované a výkonné čerpadlo, které je ideální pro různá náročná čerpací použití. Jeho odolná konstrukce, řezací jednotka a ergonomické madlo ho činí praktickým a spolehlivým nástrojem pro každodenní použití. Jeho univerzální charakteristiky a flexibilní nastavení plovákového spínače z něj dělají cenného pomocníka v různých situacích, ať už v domácnosti, na zahradě nebo na staveništi.