Könner & Söhnen Benzínový kultivátor KS 7HP-1050G

Společnost Könner & Söhnen dále vylepšuje vysoce výkonné modely kultivátorů KS 7HP-1050G a KS 9HP-1350G-3 s převodovkami, které mohou nahradit dražší naftové kultivátory nebo dokonce jednonápravový malotraktor. Stávající řada zahrnuje model s větší převodovkou se třemi rychlostními stupni pro jízdu vpřed a jednou zpátečkou. Kromě toho má model aktivní zadní hnací hřídel, která umožňuje použití zařízení, jako je motorové čerpadlo nebo stříkací čerpadlo současně s kultivátorem. Model je vhodný i pro připojení přívěsu pro přepravu zboží. Tato modelová řada má šířku pluhu až 125 cm! Převodový pohon dělá kultivátory spolehlivější a odolnější vůči těžkým nákladům. Výkonné motory od Könner & Söhnen vám umožní zvládnout složité úkoly a splňuje všechny evropské normy kvality včetně nejnovějších emisních norem EURO-V.

MOTORY S VYSOKÝM VÝKONEM:

  • Vysoce výkonné a robustní motory K&S splňují všechny evropské normy kvality včetně nejnovějších emisních norem EURO V. Každý motor má své vlastní individuální sériové číslo, což nám umožňuje kontrolovat kvalitu výroby a služeb.

SNADNÝ RUČNÍ START:

  • Systém snadného startu umožňuje rychlý start motoru bez velkého úsilí.

ERGONOMICKÝ OVLÁDACÍ PANEL:

  • Ergonomický ovládací panel umožňuje rychlé ovládání a snadné řízení kultivátoru. Možnost vertikálního nastavení rukojetí o 180° a horizontálního o 360° vám umožňuje přizpůsobit kultivátor jakémukoli uživateli a poskytuje snadné ovládání a pohodlné skladování kultivátoru. Panel je vybaven sadou nástrojů.

BEZDUŠOVÁ KOLA:

  • Tyto modely kultivátorů jsou vybaveny vysoce kvalitními koly. Model KS 7HP-1050G má nízkoprofilová bezdušová gumová kola, která během provozu nevyžadují žádné nafukování.

KOVANÉ ČEPELE:

  • Díky kovaným čepelím ve tvaru šavle je kultivátor vhodný pro zpracování jakéhokoliv typu půdy - panenskou i dobře obdělávanou. K ochraně rostlin při obdělávání slouží štíty. Frézy se skládají ze 4 nožů. Součástí jsou kovové disky.

PŘÍSLUŠENSTVÍ:

  • K umístění přídavných zařízení jsou vhodné vysoce výkonné kultivátory od Könner & Söhnen s přímým pohonem a převodovkou. Široká řada přídavných zařízení navržených pro zpracování všech typů zemin za účelem maximalizace spokojenosti zákazníků.

ÚLOŽNÝ PROSTOR NA NÁŘADÍ:

  • Pro lepší pohodlí během provozu je kultivátor vybaven úložným prostorem na nářadí. Nyní budete mít ty nejnutnější nástroje vždy po ruce.

Technické parametry:
Model motoru: KS 240
Výkon motoru, PS: 7.0
Objem válce motoru, cm³: 212
Typ motoru: benzínový
Šíře záběru, cm: ≤ 108
Max. hloubka kypření, cm: ≤ 35
Objem palivové nádrže, l: 3.6
Objem olejové jímky, L: 0.6
Převodový olej, L: 1.2
Převodovka: hřebenová
Pohon: přímý s převodovkou
Rychlostní stupně: +2 +1 0 -1
Zpětný chod: +
Nastavitelná rukojeť: vertikální
Pojezdová kola: Bezdušová nízkoprofilová kola 4,00-10 ”
Úroveň hluku Lpa (7m)/Lwa, dB: 73/98
Hrubé rozměry (D*Š*V), mm: 880x460x660
Čistá hmotnost, kg: 83
Hrubá hmotnost, kg: 92

Vybavení: čepele 32 ks, nízkoprofilová bezdušová kola 4,00-10 ″, opěrná noha