Svářecí invertor CO2 (MIG-MAG) Technomig 240 WAVE Telwin

Svářečka CO2 - Svářecí invertor CO2 (MIG-MAG) Technomig 240 WAVE Telwin, microprocesorem řízený svářecí invertor CO2 (MIG-MAG) 20-220 A, 230 V, pro sváření bez plynu s trubičkovým drátem, i pro sváření s plynem a pro tvrdé pájení. Pro sváření MMA (obalovanou elektrodou), pro sváření TIG DC/LIFT. Made in Italy.

  • Systém WAVE OS umožňuje svařovací operace: přizpůsobitelné tak, aby vyhovovaly specifickým požadavkům zákazníka; sledovatelné a analyzovatelné, ukládáním dat přes USB; zjednodušeno díky SYNERGICKÉ úpravě parametrů a přítomnosti specifických programů pro materiály ke svařování (pulzní pro hliník, s malým přenosem tepla pro tenké povrchy).

Funkce:

  • 55 přizpůsobitelných programů
  • kontinuální a pulzní svařování (Pulse, Pulse on Pulse - PoP)
  • hořák 3 m ve výbavě, pro cívky drátu max. 15 kg
  • uživatelsky přívětivé rozhraní s barevnou obrazovkou TFT
  • Operační systém WAVE OS s pulzními svařovacími programy pro konkrétní materiály (AB Pulse pro hliník a pozinkovaný plech a kov) a nízký přenos tepla pro tenké materiály (ATC).
  • Funkce ATC (Advanced Thermal Control) funkce svářečky která kontroluje a řídí teplotu oblouku při svařování tenkých materiálů
  • Systém WAVE OS - moderní MIG/MAG svářečky označené touto specifikací jsou vybaveny komunikačním USB portem. Přes tento port je možné ukládat parametry svařovacího procesu. Příklad: základní parametry sváření jsou u těchto svářeček nastaveny synergicky. Tzn. nastavíme sílu svařovaného materiálu, druh plynu, druh svařovaného materiálu a svářečka si nastaví parametry sama. Obsluha může provést ručně korekce parametrů a takto nastavené parametry pak přenést na osobní USB fashdisk právě přes komunikační port svářečky. Tyto specifické parametry se ukládají jako vlastí číslo programu. Přes komunikační port je možné získat i další informace o provozu svářečky a sledovat tak např. ekonomiku výroby apod
  • Váha 24 kg

Technické parametry:

Napájecí napětí: 230V
Svařovací proud: 20-220 A
Výkonová využitelnost - zatěžovatel při teplotě okolí 40°C: 200 A při 20%, 100 A při 60%
Napětí naprázdno: 96 V
Primární proud 60%/max.: 16/32 A
Příkon 60%/max.: 2,3/5 kW
Funkce ATC: Funkce svářečky, která kontroluje a řídí teplotu oblouku při svařování tenkých materiálů
Jištění: 16-32 A
Svařovací drát ocel Ø: 0,6-1 mm
Svařovací drát nerez Ø: 0,8-1 mm
Svařovací drát hliník Ø: 0,8-1,2 mm
Trubičkový drát FLUX Ø: 0,8-1,2 mm
Pájecí drát CuSi3 CuAl8 Ø: 0,8-1 mm
Obalovaná elektroda Ø: 1,6 - 4 mm
Krytí: IP 23
Rozměry: 620x260x490 mm
Váha: 24 kg
Pro cívky drátu: do 15 kg
Svařovací metoda: MIG-MAG/MMA
Svařovací metoda: TIG DC - LIFT