Pásový přepravník ACTIVE 1310 EXT

Pásové přepravníky ACTIVE jsou ideálním řešením pro manipulaci s materiálem na obtížně dostupných místech, ať už se jedná o stavební provozy, zemědělství nebo zahradnictví. Tyto minidumpery jsou navrženy tak, aby zvládaly bezpečnou manipulaci s těžkými náklady i v náročných podmínkách.

Díky své robustní konstrukci a pásům, které rovnoměrně rozkládají hmotnost stroje s nákladem, jsou tyto minidumpery často využívány na staveništích při rekonstrukcích budov a také při zakládání zahrad. Pásy minimalizují poškození terénu a umožňují bezpečnou přepravu těžkých nákladů.

Minidumpery ACTIVE jsou vybaveny důmyslnými konstrukčními prvky, jako je sklápěcí korba a možnost nastavení pro přepravu rozměrných nebo sypkých nákladů. Pásy s výbornou trakcí a spolehlivé japonské motory Honda, jako je Honda GX160, s výkonem 4,8 HP/3,6 kW, zajišťují snadnou manipulaci a spolehlivý provoz.

Minidumpery ACTIVE jsou vysoce výkonné a spolehlivé stroje, které Vám usnadní bezpečnou přepravu těžkého nákladu kamkoliv. Navíc, s čtyřletou zárukou můžete mít jistotu jejich kvality a dlouhodobé spolehlivosti.

Technické parametry:

Motor: Honda GX160, 4-takt Japan
Výkon: 4,8 HP/3,6 kW
Převodovka: mechanická
Rychlosti: 2 vpřed 1,9-3,9 km/hod, 1 vzad 1,8 km/hod
Maximální nosnost: 250 kg
Vyklápění: mechanické
Záruka: 4 roky
Made in ITALY