VERDEMAX vytrhávač plevele 3949

Verdemax nabízí široký sortiment zahradních nůžek a nářadí: předností je nízká hmotnost, ergonomický tvar a užití velmi kvalitních materiálů. Díky svému praktickému a líbivému provedení zaujme i profesionály, kteří hledají kvalitní nářadí s delší životností a usnadňující práci. Vytrhávač plevele snadno odstraní plevel z trávníku. Má čelisti s velkým dosahem, které kořen uchopí ze všech stran a plevel odstraní, aniž by spolu s ním odebral více půdy než je třeba.

Verdemax Vytrhávač plevele 3949

Verdemax Vytrhávač plevele 3949 je ideální pomocník pro  vaši zahradu a trávník . Unikátní systém vypichování plevelů vám pomůže zdokonalit a vyčistit váš trávník a zahradu ob plevelů.

  • Ráčnový mechanismus pro snazší odstranění plevele
  • Poloautomatický vyhazovač
  • Materiál: Lehký hliník s plastovými úchyty
  • Hmotnost: 0,5 Kg

Společnost Verdemax vyrábí zahradní produkty pod vlastní značkou pro péči, dekoraci, ochranu a údržbu zeleně, a to jak pro fandy, tak pro profesionály v tomto odvětví.

Společnost byla založena v 80. letech v Itálii s operačním ústředím v Boretto. Díky širokému spektru produktů se obrací k zákazníkům, prodejcům, zahradním centrům a specializovaným distributorům a nabízí jim především zahradní ruční nářadí, aku program, tlakové postřikovače, rozmetadla, kompostéry, závlahové systémy, dětské nářadí atd. Nabídka produktů se stále rozšiřuje.