Kompresorová sada, pneu, 5ks

Kompresorová sada TOTAL je skvělým doplňkem pro všechny vaše pneumatické potřeby. Sada obsahuje 5 různých nástrojů, které vám umožní provádět různé úkoly.

Důležitým prvkem této sady je 5m dlouhá vzduchová spirálová hadice s průměrem 8mm. Tato hadice vám poskytne dostatečný dosah a flexibilitu při práci s pneumatickými nástroji.

Jedním z nástrojů v sadě je pistole ofukovací, která vám umožní čistit a odstraňovat nečistoty ze světlých nebo těžko dostupných míst. Další součástí je pistole stříkací, která je ideální pro aplikaci nátěrů, laků nebo ochranných povlaků.

Sada také obsahuje plnič pneumatik s manometrem, což je nezbytný nástroj pro správné plnění pneumatik na správný tlak. Díky manometru budete mít kontrolu nad tlakem a zajistíte tak bezpečnost a správnou funkci vašich pneumatik.

Posledním nástrojem v sadě je pistole mycí, která je vhodná pro čištění vozidel, nářadí nebo jiných povrchů. S touto pistolí budete mít snadný přístup k vodě a můžete provést efektivní a důkladné čištění.

Kompresorová sada TOTAL sestávající z těchto 5 nástrojů je skvělou investicí pro každého, kdo potřebuje pneumatické vybavení. S touto sadou budete vybaveni vším, co potřebujete pro různé úkoly v dílně, garáži nebo při jiných pneumatických aplikacích.