Elektrický válcový drtič větví Scheppach GS 60

Elektrický válcový drtič větví Scheppach GS 60 je praktický pomocník pro drcení zahradního odpadu, jako jsou větve prořezaných stromů nebo živých plotů, náletové dřeviny a podobný dřevní odpad. Zpracovává odpad na pravidelné štěpky, které lze využít pro účely kompostování, jako mulč nebo i jako palivo.

K drtiči větví je standardně dodávaný integrovaný plastový sběrný box, do kterého lze štěpky zachytávat. Box je z průsvitného materiálu, takže lze snadno pohledem kontrolovat jeho naplnění. Základem výkonného drtícího ústrojí je pomaloběžný drtící válec, který je pro delší životnost uložen v pevném kovovém bloku. Ozubený válec si sám vtahuje větve do vnitřku ústrojí, což je velmi pohodlné. Díky nízkým otáčkám je stroj velmi tichý.

Drtič větví je vybaven silným motorem 2800 W chráněným proti přetížení kvalitní elektronikou a motorovou brzdou. Má i zpětný chod pro snazší uvolnění vzpříčených větví. Stroj je dále vybaven pojezdovými koly a madlem pro snadný transport a tyčí na posunování větví. Součástí setu jsou i pracovní rukavice a zahradní nůžky. Včetně zahradnických nůžek a pracovních rukavic.

Technické parametry:
Výkon : 2800 W
Drtící výkon : 4.5 cm
Typ motoru : 230 V. 50 Hz
Otáčky : 60 ot/min
Objem vaku : 60 l