Aku vrtačka WORX Orange WX178.9 20V - bez akumulátoru

Aku vrtačka WORX Orange WX178.9 20V je výkonný a spolehlivý nástroj, který vám umožní provádět různé úkoly ve vaší domácnosti nebo na stavbě. Tato vrtačka je vybavena ergonomickou rukojetí, která zajišťuje pohodlné a pevné držení při práci. Díky LED osvětlení budete mít vždy dostatečně osvětlenou pracovní plochu, i když je prostor tmavý.

Jednou z výhod této vrtačky je možnost nastavení levého nebo pravého chodu. To je užitečné při šroubování nebo vyvrtávání otvorů, kdy můžete zvolit směr, který vám nejlépe vyhovuje. Dále je zde také možnost regulace otáček, což vám umožní přizpůsobit rychlost práce podle potřeby.

Rychloupínací sklíčidlo je další výhodou této vrtačky. Díky němu můžete rychle a snadno vyměnit nástroj, aniž byste potřebovali další nářadí. Systém BitLockTM je další užitečnou funkcí, která usnadňuje utažení a uvolnění sklíčidla. Tímto způsobem se vyhnete zbytečnému namáhání a ztrátě času.

Funkce SafeDriveTM je skvělým pomocníkem při šroubování šroubů. Tato funkce automaticky zastaví vrtačku, když je šroub dostatečně utažený. 

Funkce PulseAssistTM - pomáhá při vrtání do hladkých povrchů a při vyšroubování poškozených šroubů

Sklíčidlo 10mm s jednou objímkou zaručuje pevné a bezpečné upnutí nástroje při provádění náročných operací. Nářadí je dodáváno bez akumulátoru a nabíječky, které lze dokoupit jako zvláštní příslušenství. 

Power-Share - baterii a nabíječku koupíš pouze jednou , další nářadí už kupuješ bez baterie!
 

Technická data:

  • Akumulátor není součástí stroje.
  • Otáčky- 0 - 800 /min.
  • Levý a pravý chod- ano
  • Kapacita sklíčidla- 10 mm
  • Utahovací moment- 11 + 1
  • Max. utahovací moment- 20 Nm