Aku pila ocaska Powershare WX500 - 20V, 1x2.0Ah

Aku pila ocaska Powershare WX500 - 20V, 1x2.0Ah nabízí moderní řešení pro různé řezné aplikace s maximálním pohodlím a výkonem. Díky svým klíčovým vlastnostem je tato pila nezbytným pomocníkem pro každého kutila či profesionála.

Výhody:
Jednou z hlavních výhod je schopnost rychlé výměny pilového listu, což umožňuje uživatelům měnit listy podle potřeby bez zbytečného zdržování. Regulace otáček umožňuje přizpůsobit výkon pily konkrétnímu materiálu a potřebám řezání. Pro komfortní a pevné držení je rukojeť pilky měkce pogumovaná, což zajišťuje pohodlné uchopení a snižuje únavu při dlouhodobém používání.

Příslušenství:

  • 1x akumulátor (WA3551): Ujistěte se, že vaše pila je vždy připravena k akci s tímto výkonným akumulátorem.
  • 1x nabíječka (WA3880): Nabíjení nikdy nebylo snazší s rychlým a efektivním nabíjecím systémem.
  • Látková taška: Uchovávejte pilu a všechny doplňky pohromadě a snadno je přenášejte.
  • Pilový list na dřevo a kov: S touto sadou listů můžete rychle a snadno řezat různé materiály.

Technická data:
Akumulátorová pila Powershare WX500 je vybavena akumulátorem s napětím 20 V a kapacitou 2 Ah, což zajišťuje dlouhodobý provoz. S maximálním počtem otáček 3 000 za minutu je pila schopna zvládnout i náročnější úkoly. Díky pohybu pilového listu 20 mm může pila efektivně prořezávat dřevo až do hloubky 130 mm, kov do hloubky 10 mm a PVC až do hloubky 190 mm.

Ať už potřebujete řezat dřevo, kov nebo PVC, aku pila ocaska Powershare WX500 je tím pravým nástrojem pro vás. Její výkon, spolehlivost a pohodlí ji činí ideální volbou pro všechny vaše řezné potřeby.