Rubi RUBISCRAPER 250 elektrický škrabák na spáry

Elektrický škrabák je specializovaným nástrojem navrženým pro odstranění spár mezi obklady bez poškození povrchů. Jeho ergonomický design a jednoduché použití zajišťují pohodlnou manipulaci.

Tento škrabák je vybaven třemi pracovními rychlostmi, které umožňují přizpůsobit rychlost a sílu odstraňování spár podle potřeby. S vyměnitelnými břity, které lze snadno vyměnit a případně opětovně nabrousit, je možné pracovat s různou velikostí spár, a to 1,5 mm, 2 mm, 3 mm a 4 mm.

Ergonomický design škrabáku zajišťuje pohodlí při používání a oboustranný materiál zvyšuje stabilitu při odstraňování spár. Navzdory své lehké konstrukci je škrabák odolný a spolehlivý, poskytující maximální výkon a dlouhou životnost.

Čepele škrabáku jsou vyrobeny z karbidu wolframu, což zaručuje jejich trvanlivost a odolnost. Díky patentovanému modelu je možné sdílet čepele a využívat je opakovaně pro dosažení nejlepšího výkonu. Rychlý systém zamykání/odemykání umožňuje snadnou montáž a demontáž nože bez ztráty času.

Elektrický škrabák s těmito vlastnostmi je ideálním nástrojem pro efektivní a bezpečné odstraňování spár mezi obklady. Jeho výkonnost, praktický design a snadná manipulace zaručují profesionální výsledky a usnadňují práci při údržbě a renovaci obkladů.

Součástí balení jsou nože 1,5mm a 3mm. Dodávané v plastovém kufru.