Germicidní UV lampa s ozónem V-TAC VT-3238

Germicidní UV lampa s ozónem V-TAC VT-3238
Germicidní lampa VT-3238 38W s dvojitou ochranou pomocí UV a ozónu je spolehlivým ničitelem virů, bakterií a plísní, které představuj zdravotní riziko pro každého z nás. V dnešní době si moc dobře uvědomujeme, že ochrana zdraví je pro nás důležitější než kdykoliv dřív. UV lampa je určena pro ochranu zdraví Vás i vašich blízkých.

Ultrafialové světlo s krátkými vlnami narušuje párování bází DNA, vede k likvidaci bakterií, virů a prvoků.

Vyvarujete se před zdravotními riziky, kterým nás vystavuje kontakt s dalšími osobami. Nejvíce virů a bakterií na nás číhá na místech, kterých se nejčastěji dotýkáme, patří sem bankovky, nákupní košíky či kliky u dveří. Průměrná ruka člověka hostí kolem 200 druhů bakterií, které se neustále přenášejí dál. Patří sem nejen neškodné bakterie, ale i nebezpečné choroboplodné zárodky, které čekají na svou šanci.

Likvidace pomocí UV záření je velice spolehlivým způsobem, jak ničit bakterie a viry bez použití chemie. Jde o účinnou náhradu chemikálií, které často způsobují podráždění pokožky a mohou představovat toxickou zátěž. Ušetří i vaší peněženku, jelikož pravidelné nakupování chemických dezinfekcí je značně nákladné.
Díky 360º UV záření dezinfikuje plochu až 60m². Na spuštění je 30 minutový program, se opožděným startem 10 vteřin, aby jste stihli opustit místnost. Po sterilizaci je nutno dobře vyvětrat 20-30min.

Použití v restauracích, nemocnicích , školách, kancelářích, domácnostech atd.

Parametry produktu:
- zabíjí bakterie, roztoče a viry
- dvojitá ochrana - UV a ozon
- rozsah dezinfekce 60m²
- časovaná prodleva 30s
- široké možnosti využití v prostorech
- jednoduché nastavení a ovládání
- nutno vyvětrat sterilizovanou místnost až 30min
- 10 sekund zpoždění


Technické parametry:
- životnost: 6000h
- příkon: 38W
- napětí 220-240V
- frekvence: 50/60Hz
- vyměnitelné UV lampy UVC 36W
- rozměry 140 x 150 x 437 mm