Krátkovlnný infrazářič pro sušení laků Procarosa PROFI-1A

Základní parametry: napětí 230 V, plocha sušení 800 x 500 mm. Detailní informace naleznete níže.

Hlavní výhody:

  • lze rozšířit o další reflektory
  • integrovaný mechanický časovač
  • individuálně nastavitelný kryt lampy
  • konstrukce s ohebným kloubem
  • otočná hlavice reflektoru s možností pohybu až o 360°
  • kolečka s kuličkovými ložisky a parkovací brzdou

 

Vlastnosti infrazářiče pro sušení laků Procarosa PROFI-1A:

Tento zářič se řadí do základní řady Procarosa a jedná se o cenově nejdostupnější infrazářič, který má stojan vybavený ohebným kloubem. Díky této konstrukci je možné vysoušet výše položené vodorovné plochy, jako například kapoty nebo střechy automobilů. Lampu lze individuálně nastavit na správný úhel pro dokonalé sušení. Možné je také přikoupit infrazářič Procarosa PROFI-1 a vysoušecí výkon a plochu až zdvojnásobit. Je vybaven technologií VPOWER s křemíkovou, krátkovlnnou, infračervenou, halogenovou zářivkou.

Použití infrazářiče pro sušení laků Procarosa PROFI-1A:

Infračervené vysoušeče laků jsou moderní a velice oblíbenou formou sušení barev, laků, tmelů a podobného. Princip vysoušení infračerveným zářením je takový, že teplo proniká přímo do materiálu a vysouší materiál zevnitř směrem ven. To znamená, že dojde k vysušení již od spodních vrstev laku a pomáhá tak omezovat tvorbu bublin nebo jiných kazů na povrchu. Zásadně urychluje schnutí a stabilizuje jeho průběh. Výsledkem je pak brilantní povrch a výrazné urychlení a usnadnění prací. Zářič je také téměř nepostradatelný pomocník v hůře vytápěných prostorech.   

Přestože jsou infrazářiče určeny především do autolakoven, jsou dnes dokonalou odpovědí na pořekadlo většiny zákazníků, že čas jsou peníze. Tyto vysoušeče se v poslední době začaly hojně využívat napříč celým zákaznickým spektrem, ať už k hobby použití nebo v průmyslu. Například novou vlnou zákazníků jsou salony a dílny na detailing vozů.

Technické parametry: Napětí [V]: 230, Kapacita vytápění [W]: 1 x 1000, Plocha sušení [mm]: 800 x 500, Časovač [min]: 0 - 60 (nastavitelné), Teplota sušení [°C]: 40 - 100, Délka kabelu [m]: 5, Rozměry balení [mm]: 730 x 280 x 180 (lampa), 1550 x 220 x 180 (tělo) , 725 x 160 x 570 (základna), Rozměry (DxVxŠ) [mm]: 710 x 1620 (základna) x 550, Hmotnost [kg]: 17