Stavební kotoučová pila Holzstar® TKS 316 PRO (400 V)

Stavební kotoučová pila Holzstar je všestranným nástrojem, který je ideální pro použití v domácí dílně nebo na staveništi. Je navržena tak, aby bylo snadné ji přemístit díky své konstrukci a praktickým funkcím pro pohodlnou manipulaci.

Pila je vybavena velkým pozinkovaným ocelovým stolem, který poskytuje stabilní a pevnou podporu při řezání. Prodloužení stolu lze snadno namontovat jako rozšíření vpravo od stolu, což zvyšuje pracovní plochu a umožňuje pohodlnější manipulaci s většími materiály.

Přesné naklopení pilového kotouče lze nastavit pomocí ručního kola a stupnice, což umožňuje provádět přesné řezy pod různými úhly. Nastavení výšky pilového kotouče je rovněž snadné díky ručnímu kolu, což přispívá k přesnosti a kontrolě nad řezy.

Stabilní dvojité zavěšení pilového agregátu poskytuje spolehlivé a přesné řezy. Podélný doraz usnadňuje ořezávání desek a řezy pod úhlem, což rozšiřuje možnosti použití pily. Kolečka a výklopné rukojeti zase usnadňují přepravu pily z místa na místo.

Sklopné nohy umožňují rychlé složení pily a úsporu místa při skladování, což je praktické zejména v případě omezeného prostoru. Stavební kotoučová pila Holzstar je tak spolehlivým a funkčním nástrojem, který nabízí přesnost, pohodlí a snadnou manipulaci, čímž usnadňuje práci na různých stavebních projektech.

Obsahuje:

  • Posuvný suport
  • Prodloužení/rozšíření stolu 800 × 550 mm
  • Rovnoběžný doraz
  • Ochranný kryt pilového kotouče s odsávacím nátrubkem 100 mm
  • Pilový kotouč z tvrdokovu Ø 315 mm, 36 zubů
  • Úhlový doraz (bez hliníkového profilu - viz volitelné příslušenství)

Technické parametry:
Průměr pilového kotouče : 315 mm
Max. prořez : 90° - 90 mm / 45° - 50 mm
Naklopení pilového kotouče : 0° - 45°
Rozměry pracovního stolu : 800×550mm
Otáčky : 2800ot/min
Příkon : 2 kW
Elektrické připojení : 400 V
Pracovní výška : 850mm
Rozměry (š × v × h) : 1350×1000×1250mm
Hmotnost : 60 kg