Stavební kotoučová pila Holzstar® TKS 316 E (400 V)

Stavební kotoučová pila Holzstar je vysoce výkonný nástroj, který je ideální pro použití jak v domácí dílně, tak na stavbě. Je vybavena velkým a pevným pozinkovaným ocelovým stolem, který poskytuje stabilní a spolehlivou pracovní plochu.

Jedním z významných vlastností této pily je možnost snadného naklopení pilového kotouče v rozsahu 0 až 45 stupňů. To umožňuje provádět přesné řezy pod různými úhly a přizpůsobit se specifickým potřebám každého projektu. Výška pilového kotouče je rovněž jednoduše nastavitelná pomocí ruční kliky a stupnice, což umožňuje přesné nastavení hloubky řezu podle požadovaných parametrů.

Pila je vybavena také velkým hliníkovým podélným dorazem s excentrickým upínáním, který poskytuje stabilní oporu při řezání delších materiálů. Tento doraz lze rovněž využít jako úhlový doraz pro provádění řezů pod různými úhly s vysokou přesností.

Při přepravě a manipulaci je pila snadno ovladatelná díky kolečkům a výklopným rukojetím, které usnadňují její pohyb z místa na místo. Dodává se v rozmontovaném stavu, což usnadňuje transport a montáž.

Součástí dodávky je pilový kotouč z tvrdokovu o průměru 315 mm a s 24 zuby. Tento vysoce kvalitní kotouč je vhodný pro různé druhy materiálů a poskytuje vynikající výkon a odolnost.

Stavební kotoučová pila Holzstar je tak špičkovým nástrojem, který kombinuje robustnost, přesnost a snadnou ovladatelnost. S její pomocí lze s důvěrou provádět různé řezy v domácí dílně i na stavebních projektech.

Obsahuje:

  • Posuvný suport s úhlovým dorazem
  • Prodloužení stolu
  • Pilový kotouč z tvrdokovu Ø 315 × 3,6 × Ø 30 mm / Z24
  • Ochranný kryt pilového kotouče s odsávacím nátrubkem Ø 100 mm

Technické parametry:
Průměr pilového kotouče : 315 mm
Max. prořez : 90° - 83 mm / 45° - 60 mm
Naklopení pilového kotouče : 0° - 45°
Max. řezná šířka z dorazem : 290 mm
Rozměry pracovního stolu : 800×550mm
Otáčky : 2800ot/min
Příkon : 2.8 kW
Elektrické připojení : 400 V
Pracovní výška : 850mm
Rozměry (š × v × h) : 1600×1050×600mm
Hmotnost : 53 kg