Sherman DIGIMIG 200X Synergic + hořák + kabely

DIGIMIG 200X Synergic digitální svářecí invertor. Inovativní svářecí zařízení pro ruční svařování ocelí a neželezných kovů metodami MIG/MAG, MMA a metodu Lift TIG. Může být také použito pro pájené svařování tenkých pozinkovaných plechů (do 3 mm).

Zařízení umožňuje svařování metodami MIG/MAG, MMA (obalovaná elektroda) a Lift TIG. Může být také použito pro tvrdé pájení (do 3 mm) pozinkovaných prvků, nebo barevných měděných kovů. Díky snadné změně polarizace, můžete provádět svařování metodou MIG/MAG pomocí standardních samoochranných drátů typu FLUX.

Svářečka umožňuje připojení hořáku typu Spool Gun (SG) s mini podavačem drátu s cívkou D100, nebo sváření barevným drátem, takže můžete svařovat dvěma různými dráty, aniž byste zařízení museli vypínat.

Digitální ovládání vám umožní maximální a úplné přizpůsobení parametrů, dynamiky oblouku, svářecích charakteristik v manuálním, nebo synergickém režimu práce v metodě MIG/MAG.

Synergické nastavení usnadňuje svařování ocelí, nerezových ocelí, nebo slitin hliníku a výrazně zjednodušuje provoz tohoto zařízení. Také umožňuje snadnější použití pro svářeče s menšími zkušenostmi, nebo pro amatérské svářeče, bez dostatečných praktických zkušeností.

Zařízení umožňuje použití několika svařovacích režimů, včetně možnosti bodového svařování. Svářečka disponuje pamětí posledního nastavení, tj. po jeho vypnutí a opětovném zapnutí se obnoví poslední nastavené parametry. Barevný a snadno čitelný displej zjednodušuje a usnadňuje nastavení všech parametrů. Nastavitelné funkce ARC FORCE a HOT START jsou k dispozici v metodě MMA a lze aktivovat funkce VRD a ANTISTICK.

Funkce: 2T/4T, Anti-Stick, Arc Force, Hot Start, Mikrokontrolér (MCU), 2 kladkový podavač, Nastavení indukčnosti,Svařování trubičkovým drátem, MIG bodové svařování, Digitální ovládání, Rychlé podávání drátu, Manuální nastavení, Synergické nastavení, VRD, LED displej

Sada obsahuje: Hořák MIG TW-15/3m, Kabel s držákem elektrody, Zemnící kabel

Technické parametry:

Metody svařování: MIG/MAG, MMA DC, TIG Lift DC
Napájecí napětí: 230 V
Technologie výroby: IGBT
Max. MMA svařovací proud: 180 [A]
Maximální svařovací proud TIG DC: 200 [A]
Max. svařovací proud MIG/MAG: 200 [A]
Pracovní cyklus MMA: 60 [%]
Pracovní cyklus TIG: 60 [%]
Pracovní cyklus MIG/MAG: 45 [%]
Napětí naprázdno: 65 [V]
Napětí naprázdno s VRD: 9 [V]
Rychlost posuvu drátu: 2–15 [m/min]
Svařovací napětí MIG: 15.5 – 24 [V]
Korekce svařovacího napětí: -5 – +5
Doba vyhoření drátu: 0-10 [s]
Doba bodového svařování MIG: 0-10 [s]
Maximální spotřeba energie MMA: 6.6 [kVA]
Maximální spotřeba energie TIG: 6.6 [kVA]
Maximální spotřeba MIG/MAG: 6.6 [kVA]
Maximální spotřeba proudu MMA: 33 [A]
Maximální spotřeba proudu TIG: 24 [A]
Maximální spotřeba proudu MIG/MAG: 33 [A]
Průmer cívky drátu: 100, 200 [mm]
Rozměry kladky: 30x10x10 [mm]
Rychlospojka: 35-50
Jištění : 25 [A]
Váha: 15.38 [kg]