Aku vrtací šroubovák Milwaukee M18 ONEDD2-0X

Aku vrtací šroubovák Milwaukee M18 ONEDD2-0X je výkonný a kompaktní nástroj, který je ideální pro různé aplikace. S vyšším koeficientem účinnosti při zatížení a nedostižným momentem točivým 135 Nm je schopen zvládnout i ty nejnáročnější úkoly.

Jeho extrémně kompaktní design s délkou pouhých 175 mm umožňuje snadný přístup do omezených prostor, což je obzvláště užitečné při práci na stísněných místech. Navíc je vybaven zdokonaleným sklíčidlem, které zaručuje lepší uchycení nástroje a spolehlivost při náročných aplikacích.

Jednou z nejzajímavějších funkcí tohoto vrtacího šroubováku je možnost optimalizace nástroje pro konkrétní aplikaci pomocí aplikace ONE-KEY™. Tato aplikace umožňuje uživatelům vytvořit vlastní nastavení kontroly proti zpětnému rázu a uložit si až 4 vlastní nastavení do paměti nářadí pro rychlý výběr na pracovišti. Díky tomu je možné dosáhnout opakovatelné přesnosti a efektivnějšího výkonu.

Aplikace ONE-KEY™ nabízí také funkci sledování a zabezpečení nástrojů na platformě pro správu inventáře založené na technologii Cloud.

Bez akumulátoru, nabíječky s HD kufrem!

Technické parametry:

Otáčky 2000min-1
Napětí 18V
Max. krouticí moment 135Nm
Max. průměr vrtání do oceli 16mm
Max. průměr vrtání do dřeva 89mm
Pohon Aku
Počet dostupných akumulátorů 0
Kapacita aku 5.0Ah
Upínání nářadí sklíčidlo
Typ akumulátoru Redlithium-Ion
Kapacita sklíčidla 13mm