Sherman Invertorová Svářečka DIGIMIG 200 GD Synergy + Hořák + Zemnící kabel

Synergická svářečka DIGIMIG 200GD se používá pro ruční svařování oceli a barevných kovů. Zařízení je určeno pro profesionály, kteří oceňují kvalitu a spolehlivost. Umožňuje svařování metodami MIG / MAG, MMA (potažená elektroda) a metodou Lift TIG. Může být také použit pro pájené svařování tenkých (do 3 mm) pozinkovaných plechů. Změnou polarizace umožňuje zařízení svařování MIG / MAG pomocí standardních stíněných vodičů i práškových drátů. Svářečka umožňuje připojit zařazovací pistoli (SG) s nainstalovaným mini drátěným podavačem a ocelovou nebo barevnou cívkou D100, takže můžete svařovat dvěma různými dráty, aniž byste museli měnit vybavení. Digitální ovládání umožňuje plnou regulaci parametrů, dynamiky oblouku, charakteristiku a režim svařování. Synergická nastavení použitá ve svářeči výrazně zjednodušují jeho práci a umožňují, aby ji používali lidé s menšími zkušenostmi a fandové. Zařízení má paměť posledního nastavení, tj. Po jeho vypnutí a opětovném zapnutí se obnoví poslední nastavené parametry. Lze uložit 30 sad nastavení (10 pro každý způsob svařování).

Zařízení je vyrobeno v technologii IGBT umožňující významné snížení hmotnosti a rozměrů svářeče a zvýšení účinnosti při snížení spotřeby energie. Svářeč se používá v uzavřených nebo zastřešených místnostech, nevystavovaných přímým povětrnostním vlivům. stroj má 2-kladku.

Sada obsahuje: Svařovací hořák MIG  TW-15 3m, zemnící kabel a držák elektrody 3m

Funkce: 2T/4T, Arc Force, Fan Stop, Možnost Spool Gun, Paměť nastavení, 2-kladkový podavač, Regulace indukčnosti, Svařování bez plynu, Digitální ovládání, Manuální nastavení, Synergické nastavení, VRD, LED displej

Technické parametry:


Metody svařování:MIG/MAG, MMA DC, TIG Lift DC
Napájecí napětí: 230V
Technologie výroby: IGBT
Max. MMA svařovací proud: 200 A
Maximální svařovací proud TIG DC: 200 A
Max. svařovací proud MIG/MAG: 200 A
Pracovní cyklus MMA: 30 %
Pracovní cyklus TIG: 30 %
Pracovní cyklus MIG/MAG: 30 %
Napětí naprázdno: 65 V
Rychlost posuvu drátu: 2–14 m/min
Svařovací napětí MIG: 16–24 V
Korekce svařovacího napětí: -20–+20 %
Maximální spotřeba energie MMA: 5.7 kVA
Maximální spotřeba energie TIG: 5.7 kVA
Maximální spotřeba MIG/MAG: 5.7 kVA
Maximální spotřeba proudu MMA: 41.7 A
Maximální spotřeba proudu TIG: 26.8 A
Maximální spotřeba proudu MIG/MAG: 35.7 A
Průměr cívky drátu: 100, 200 mm
Rozměry kladky: 30x10x10 mm
Jištění: 25 A
Váha: 18.02 kg
Rozměry (D x Š x V): 44x20,5x37,5 cm