3D Tiskárna Sindoh DP200 + Software

3D tiskárna Sindoh DP200 Single

Uzavřený kryt zajišťuje stálou teplotu, snížení hluku a větší bezpečnost uživatele.
Model DP200 disponuje uzavřeným krytem pro udržení konstantní teploty a pro lepší kvalitu tisku. Klade také důraz na bezpečnost uživatele. Všechny pohyblivé části se nacházejí v uzavřeném krytu a je tak zajištěn bezpečný provoz. Kryt rovněž snižuje hlučnost pro klidný, bezpečný a optimální požitek z 3D tisku.

Automatické natažení vlákna
Říká se, že 3D tisk by měl být snadný. U mnoha 3D tiskáren je ale už jen výměna vlákna obtížný proces, při kterém musí uživatel ručně nařezat, nasměrovat a umístit vlákno do malých otvorů. Kvůli tomu je 3D tisk náročný. S tiskárnou DP200 je ovšem výměna hračkou - jednoduše nasadíte kazetu a je hotovo.

Monitorování tisku
V případě komplikovaných a velkých objektů může 3D tisk zabrat spoustu času. Společnost Sindoh nabízí jednodušší řešení. Tiskárna DP200 disponuje vestavěnou kamerou a LED osvětlením, abyste mohli proces tisku ovládat na dálku ve dne i v noci. Stačí si do smartphonu či tabletu nainstalovat mobilní aplikaci 3DWOX a budete moci průběh tisku sledovat pohodlně ze svého obývacího pokoje.

Přednastavená nivelace tiskové podložky
Jednou z klíčových podmínek pro dokonalé výtisky je dokonale rovná tisková podložka. Asi byste nechtěli mít dům postavený na šikmé ploše? Totéž platí i pro 3D tisk. Nivelace tiskové podložky je důležitá, a s modelem DP200 ji zajistíte snadno. Tiskárna to totiž udělá za vás.

Velký výběr možností připojení
Model DP200 nabízí několik možností připojení, které maximálně zjednodušují tisk. Můžete se připojit přímo k počítači pomocí dodávaného USB kabelu nebo přes domácí síť prostřednictvím Ethernetu nebo Wi-Fi, čímž k tiskárně poskytnete přístup všem domácím počítačům.

Velký barevný dotykový displej s úhlopříčkou o velikosti 12,7 cm (5") a s intuitivním uživatelským rozhraním
Tiskárna DP200 je vybavena velkým barevným dotykovým displejem, který vás oslní intuitivním uživatelským rozhraním. Další zajímavostí je náhled tisku s obrázkem souboru, který má být vytištěn, a zobrazení průběhu tisku.

Vybavení

  • Optimalizováno pro zpracování vlákna ABS
  • Uzavřený kryt
  • Velmi dobrá kvalita tisku
Technické parametry
Materiály náplní PLA
ABS
Šířka tisku (max.) 200 mm
Výška tisku (max.) 185 mm
Hloubka tisku (max.) 200 mm
Vlastnosti tiskové desky Vyhřívaná
Typ extrudéru Single
pro vlákna s průměrem 1.75 mm
Tryska (Ø) 0.4 mm
Slot pro SD kartu Ne
Rozhraní (Počítač/Multumédia) USB
USB Host
LAN (až 100 Mbit/s)
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Barva Černá
Vnější šířka 433 mm
Vnější výška 421 mm
Rozměr, hloubka 439 mm
Provozní napětí (text) 220 - 240 V, 50 - 60 Hz
Vlastnosti 3D tiskárny 12,7cm barevná dotyková obrazovka
Integrovaná kamera
LED osvětlení
Vč. softwaru
Kategorie produktu 3D tiskárna