Motorový zametač VeGA S1000V s variabilním pojezdem a rychlostí kartáče

Motorový zametací kartáč VeGA S1000V s variabilním pojezdem a rychlostí kartáče. Jednoduchá a rychlá přestavba smeták, odhrnovač sněhu a zpět za smeták se sběrem nečistot. Velmi snadné ovládání. Zametač má kvalitní výkonný motor a moderní robustní jednoduchá konstrukce. Jednoduché nastavení kartáče doleva, na střed i doprava. Převodovka 3 rychlostí vpřed/1 rychlost vzad.

 

Celoroční využití včetně úklidu sněhu. Výkyvný kartáč skvěle zametá i na nerovném povrchu a nepoškrábe povrch. Silný a spolehlivý motor VeGA s excelentním startováním i za nízkých teplot. Motorový rotační kartáč VeGA S1000V s 4 taktním motorem VeGA OHV o obsahu 173 cm3 a jmenovitém výkonu 3,6 kW. Šířka záběru kartáče je celých 100 cm, rychlost jeho otáčení lze nastavit od 180 do 350 ot./min. 

 

V kombinaci s volbami rychlosti pojezdu (3 rychlosti vpřed a 1 rychlost vzad) tak může obsluha zvolit ideální poměr rychlosti pojezdu a otáček kartáče podle potřeb. Díky propracovanému designu je většina ovládacích prvků pohodlně dostupná přímo z místa obsluhy. Řídítka jsou výškově nastavitelná, pákou pod nimi lze pohodlně nastavit i směr kartáče. Kartáč lze doplnit o volitelné příslušenství (není součástí dodávky, nutno dokoupit) - zachytávač smeteného odpadu a radlici. Ve spojení s radlicí tak kartáč snadno proměníte v zimním období na výkonné zařízení k úklidu sněhu.

 

Technické parametry:

Vlastní pojezd: ANO
Typ motoru: 6 PS, 4-takt OHV VeGA, 173ccm
Startování: Ruční, tahací startér
Max. výkon motoru *: 3600 rpm, 6 PS
Výkon motoru **: 3060 rpm, 5 PS
Objem nádrže: 1,5 l
Rychlost kartáče: nastavitelná 180-350 rpm
Rychlost pojezdu: 3x vpřed, 1x vzad
Pracovní záběr: 1000 mm
Pojezdová kola: 13x4,1  - 6inch
Výškově nastavitelná rukojeť: ANO
Hmotnost: 79 kg