Atlas – gril na dřevěné uhlí Activa

Pokud jste příznivci grilování nad žhavými uhlíky, německá společnost Activa pro Vás přichystala klasický a osvědčený tvar válcového grilu Atlas, vhodný pro rychlé obsloužení až šesti osob. Tento tvar grilu má své nesporné výhody v rovnoměrné distribuci tepla a je oblíbený téměř na celém světě.

Někde, jako třeba v latinské Americe, stačí pro dokonalý výsledek rozpůlený barel, ale Activa si pro Vás samozřejmě připravila tento gril ve výrazně komfortnějším provedení.

Celé tělo grilu je nalakováno vysoce odolnou žáruvzdornou barvou a rošt na grilování i na uhlí jsou potaženy pevným smaltovaným povrchem, který výrazně prodlužuje jejich životnost. Gril má i přídavný výklopný rošt z nerezu, vhodný na nepřímé grilování či udržení pokrmů ve správné teplotě. Polohu roštu na uhlí lze navíc výškově nastavit dle potřeby a docílit tak ideální teplotu pro konkrétní druh grilovaného pokrmu.

Teplotu pohlídáte snadno i díky zabudovanému teploměru ve víku grilu. Další možnost regulace žáru a teploty umožňují regulovatelné otvory v bocích topeniště a v bocích víka. Gril je vybaven praktickou odkládací poličkou po levé straně a odkládací plochu naleznete i pod grilem.

Odklápění víka zajišťuje velké stabilní madlo s úchopovou částí z tmavého dřeva. Stabilitu zajišťují robustní nohy a snadný přesun potom transportní kolečka.

Technické parametry:

Grilovací rošt: smaltovaná ocel

Rozměry grilovací plochy (cm): 44 x 37

Teploměr: Ano

Obslouží počet osob: 6

Hmotnost (kg): 18.00

Rozměry (cm): 100.05 x 68 x 85