Skleník VITAVIA IDA 6500 PC 4 mm zelený

Skleníky řady IDA jsou zařazeny do kategorie PREMIUM - skleník je vyrobený značkovým výrobcem z Velké Británie. Skleník je vyrobený z eloxovaných hliníkových profilů. Prosklení je z tepelně-izolačních komůrkových polykarbonátových desek síly 4 mm. Prosklení je do hliníkových profilů kotveno pomocí ocelových sponek.



Polykarbonát - velmi kvalitní dvoustěnný polykarbonát s UV filtrem (nekřehne, nežloutne). Z důvodu zajištění maximální kvality prosklení tohoto modelu skleníku je prosklení vyrobeno firmou LANIT PLAST, s.r.o. z komůrkového polykarbonátu Marlon (výrobce Brett Martin - Velká Británie) nebo z polykarbonátu Sunlite (výrobce Palram Europe - Velká Británie/Německo). Společnost LANIT PLAST, s.r.o. je od roku 1999 jedním z největších oficiálních dovozců polykarbonátu do ČR (jako regionální partner jejich výrobců) a disponuje proto vlastními technickými zkušebními protokoly z českých státem akreditovaných zkušeben. Jedná se tak o jedny z mála skleníků na českém trhu, které jsou osazené kvalitním polykarbonátem s doložitelnou českou certifikací.

Konstrukce skleníku je zeleně lakovaná.

Rozměry skleníku:

šířka 324 cm

hloubka 201 cm

výška 221 cm

2x střešní okno

Skleník je vybaven dvoukřídlými dveřmi (velikost 122 x 163 cm), AL profily, prosklením, 2 střešními ventilačními okénky s manuálním otevíráním, veškerým spojovacím materiálem. Skleník lze postavit buď na zděnou podezdívku (pak není nutné dokupovat základnu z pozinkovaného plechu) nebo na základnu z pozinkovaného plechu (nutno dokoupit). Při stavbě bez zděné podezdívky dokoupení základny určitě doporučujeme. Ke skleníku je možné dokoupit řadu nadstandardního příslušenství - poličky, regály, teploměry, vlhkoměry, zavlažovací zařízení, elektrické odporové vytápění půdy.

Skleník dodáváme jako stavebnici s podrobným montážním návodem. Baleno v papírovém kartonu.

Upozornění: 
1) Pokud máte v úmyslu stavbu zděné nebo betonové podezdívky, tak ji stavte až po zakoupení skleníku a po montáži ocelové základny (nebo konstrukce skleníku). Uváděné rozměry skleníku jsou max vnější rozměry skleníku a nemohou být použity pro vyměření a stavbu podezdívky.

2) V případě používání přírodních hnojiv (koňský / kravský hnůj, slepičince, apod.), umělých hnojiv, pesticidů, herbicidů a jiných chemikálií může po delší nebo i kratší době docházet ke korozi ocelových dílů skleníku (základna, šrouby, apod.).

Technické parametry:

Hmotnost: 53 kg
Barva: zelená
Stř. okna : 2x
Zastavěná plocha: 6,51 m2
Šířka (vnější): 2,01 m
Délka (vnější): 3,24 m
Výška (vnější): 2,21 m
Dveře: dvoukřídlé posuvné
Šířka dveří: 1,22 m
Výška dveří: 1,63 m
Ukotvení prosklení: ocelové sponky
Materiál konstrukce: eloxovaný hliník
Materiál prosklení: komůrkový polykarbonát 4 mm
Záruka na konstrukci: 15 let na vybrané vlastnosti AL konstrukce
Záruka na prosklení: smluvní - 10 let na nerozbitnost krupobitím
Výrobce: Vitavia Garden
Základna přibalena: ne