Motorová pila Riwall PRO RPCS 6250

Motorová pila Riwall je řetězová pila s benzínovým motorem 62 cm3 jedna z nejvýkonnějších pil ve třídě s motorem o objemu 62 cm3. Díky moderním konstrukčním materiálům má stroj stále velmi příznivou hmotnost, unikátní systém snadného startování – s minimální silou natáhnete startovací šňůru a zbytek práce za Vás udělá pomocná pružina. Ideální pila třídy farmer na veškeré práce okolo domu a zahrady s kvalitním řetězem a lištou Oregon.

Robustní konstrukce a vysoký výkon pily jsou vhodné i na řezání velkých kmenů, prořezávání lesního porostu, sadu nebo na přípravu palivového dřeva na topnou sezónu. Spolehlivý a výkonný motor osazený moderním japonským karburátorem Walbro pro klidný běh a práci v jakémkoliv úhlu. Krásný moderní design a konstrukce této řetězové pily splňující všechny požadavky na dobrou ergonomii a snadnou obsluhu.

Rychlý přístup pomocí rychloupínacích sponek k základním částem pily vyžadujících údržbu (filtr, svíčka ap.). Jednoduché napínání řetězu z boku stroje. Automatické mazání řetězu snižuje tření a zvyšuje životnost řetězu. Automatické olejové čerpadlo mazání řetězu s možností nastavení množství oleje, účinná brzda řetězu, účinný antivibrační systém AVS oddaluje únavu a šetří vaše klouby. Ochranné pouzdro na lištu. 

Podmínky prodloužené záruky naleznete zde.

Technické parametry:
Objem motoru : 61.5 ccm
Typ motoru : benzín. 2-takt
Výkon motoru - pracovní : 2.3 / 3.1 kW/HP
Zapalování : elektronické
Délka lišty : 500 mm
Řetěz : 0.325 Oregon '
Autom. mazání řetězu : Ano
Brzda řetězu : Ano
Objem olejové náplně : 0.26 l
Antivibrační systém : Ano
Jednoduché napínaní řetězu : Ano
Objem palivové nádrže : 0.55 l
Systém lehkého startu : Ano