Benzínový křovinořez Vega BC 525 PRO

Benzínový křovinořez VeGA BC525PRO s  je díky své masivní konstrukci, silnému motoru, komfortnímu popruhu a profesionálnímu antivibračnímu uložení řidítek a motoru předurčen pro náročnou farmářskou práci. Tento křivnořez má ergonomickou, antivibrační bike-rukojeť, nastavitelnou bez použití nářadí.  Pohon pevnou hřídelí uloženou v ložiskách a kvalitní úhlovou převodovku a spojku. Vodící tyč křovinořezu i pevná hřídel jsou vyrobeny z kvalitní slitiny kovů.  Dvoustrunná žací hlava s kovovým trnem umožňuje automatické nastavení délky struny o síle 3,2 mm lehkým úhozem o zem.  Komfortní polstrovaný dvojitý popruh na rameno umožňuje uchycení dle výšky uživatele.

Tento křovinořez má silný a výkonný motor o objemu 52 cm3, který se nezalekne ani náletů, křovin nebo vyšší trávy. Bohatě dimenzované chladící otvory brání přehřátí stroje VeGA a přispívají tak k dlouhé životnosti stroje. 
Moderní karburátor umožňuje spolehlivě pracovat i v extrémním náklonu stroje, např. při práci ve svahu. Křovinořez má účinné antivibrační uložení motoru.


Technické parametry:

Typ motoru: 2-takt VeGA

Startování: Ruční, tahací startér

Max. výkon motoru: 52 ccm/2,2 kW

Max. otáčky motoru: 7500 rpm

Objem nádrže: 1 litr

Záběr nože: 255 mm

Záběr struny: 430 mm

Kovová hřídel: ANO

Dvouramenný zádový popruh: ANO - polstrovaný

Antivibrační systém: ANO

Strunová hlava: Poloautomatická s trnem

Žací nůž: 3-zub

Řídítka: Bike

Velikost výrobku: 1830 x 570 x 340

Hmotnost: 8,7 Kg