Hřídel ohebná 3 m + vibrační hlavice 28 mm AM28/3

Hřídel ohebná o délce 3 metry je ideální doplněk pro vibráční hlavici Hervisa Perles o průměru 28 mm. Tato hřídel umožňuje flexibilní a přesné vedení vibrace při pracích s betonem.

Hřídel je vybavena 3 metry dlouhou hadicí, která poskytuje dostatečný dosah pro práci s betonem na různých místech. Díky ohebné konstrukci je možné přizpůsobit hřídel do požadovaného tvaru a dosáhnout přesného umístění vibrace.

Vibrační hlavice o průměru 28 mm je optimalizována pro efektivní a účinné zhutnění betonu. S vibračním výkonem 8 m3/hod. je možné dosáhnout rychlého a kvalitního zhutnění betonové směsi.

Celková hmotnost hřídele a vibráční hlavice je 6 kg, což umožňuje snadnou manipulaci a pohodlnou práci i při delším používání.

Je důležité poznamenat, že tato ohebná hřídel a vibráční hlavice jsou kompatibilní pouze s pohonnou jednotkou CMP, která poskytuje potřebný pohon pro vibraci.

Tato kombinace ohebné hřídele a vibráční hlavice je vhodná pro profesionální stavební práce, kde je požadována přesnost, efektivita a kvalita zhutnění betonu.

Technické parametry:

  • Průměr hlavice (mm) 28
  • Vibrační výkon ( m3/hod.) 8
  • Délka hadice (m) 3
  • Hmotnost (Kg) 6